Vandpolo

Er vandpolo noget for dig

KVIK Vandpolo er en succesfuld dansk vandpoloklub. Vi har et seniorhold, U17, U15 og U13 samt Polo Play for de 6-11 årige. For U17 piger og ældre, har vi startfællesskab med Slagelse. Så der er plads til spillere i alle aldre.

I KVIK vandpolo udvikler vi fysik, svømmeevner, tekniske færdigheder med bold i vandet og selvfølgelig vandpoloegenskaber. Samtidig bliver der også lagt stor vægt på, at det skal være sjovt, og fordi det er en holdsport, skal der være plads til alle.

KVIK Vandpolo finder du her:
https://kvikkastrup.dk/vandpolo
https://www.facebook.com/Kvikvandpolo
https://www.facebook.com/groups/145366012184887
Instagram: @kvikvandpolo https://www.instagram.com/kvikwaterpolo/ 

Poloplay

Er du under 11 år og elsker at lege i vand, kan lide at lege med bolde, er til et stærkt sammenhold og sjove aktiviteter, så er poloplay måske noget for dig.

 

 

Ungdomsvandpolo

Er du i alderen 11-17 år og søger en anderledes sport med udfordringer og som kræver noget ekstra? Søger du et sammenhold og et kammeratskab ud over det sædvanlige? Eller er du ganske enkelt bare glad for at gå i svømmehallen, men træt af at svømme baner og kunne godt tænke dig at lave nogle vandaktiviteter sammen med andre? Så kunne Ungdomsvandpolo i KVIK måske være noget for dig.

  

Seniorvandpolo

Hvis du en etableret vandpolo spiller og har spillet før, kunne klubbens seniorhold måske være noget for dig.

  

Tilmelding sker gennem kontoret eller ved at kontakte Nichlas Hassel på mobil 2449 3322 eller på mail formand_polo@kvikkastrup.dk.

 
 

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup