Camps

I KVIK Kastrup afholder vi flere gange om året svømmecamps for børn, hvor vi sørger for at de får en masse van(d)vittige oplevelse. Vi samarbejder med Dansk Svømmeunion og andre aktører, når vi afholder diverse camps. Der er ingen krav til kompetencer eller svømmeniveau så alle kan være med.

Vores camps foregår typisk mandag til fredag kl. 8:00 - 16:00, og børnene vil blive sat i en gruppe efter alder og svømmeniveau, således at de får mest muligt ud af tiden i vandet. På camps kommer børnene til at opleve et hav af van(d)vittige aktiviteter både i og uden for bassinet. De vil have svømmeundervisning minimum 2 timer om dagen så de hurtigt kommer til at føle sig mere sikker i vandet og rykke sig rent svømmemæssigt.

Alle deltagere på vores camps vil modtage en lækker goodiebag bestående af:

- En mulepose

- En t-shirt

- En drikkedunk

- Et par svømmebriller

- En KVIK-hættetrøje

- Diverse lækre snacks

Alle deltagere vil modtage et udspecificeret program og mere info et par uger inden camp start.

Tilmelding

KVIK REMA1000 Aqua Camp uge 26 (Kastrup/Korsvejen)

Tilmeld

KVIK REMA1000 Aqua Camp uge 26 (Pilen)

Tilmeld

KVIK REMA1000 Aqua Camp uge 27 (Pilen)

Tilmeld

KVIK REMA1000 Aqua Camp uge 27 (Kastrup/Korsvejen)

Tilmeld

KVIK REMA1000 Aqua Camp uge 30 (Kastrup)

Tilmeld

KVIK REMA1000 Aqua Camp uge 31 (Kastrup)

Tilmeld

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup