Medley


Medleyafdelingen er vores ungdomsafdeling. Her har vi hold fra børn og unge fra 9 år og opefter. På Medleyholdene bygger vi videre på det, svømmerne har lært op gennem svømmeskolen. Der arbejdes fortsat med at udvikle svømmeteknikken og samtidig introduceres træningsserier.

De første niveauer i Medleyafdelingen er Medley E og D, og de har træning 1 gang om ugen i 1 time. Det næste niveau er Medley C, som har træning 2 gange 1 time om ugen. De øverste niveauer er Medley B og A, de har træning fra 3 til 5 gange om ugen. For at komme på Medley E-hold kræver det et svømmeniveau, der svarer til afslutningsniveauet på Frøhold. Det kræver udtagelse fra trænerne på Medleyholdene at komme på de øvrige hold.

På Medleyholdene træner vi alle 4 stilarter (butterfly, rygcrawl, brystsvømning og crawl), og herudover introduceres livredning, vandpolo og åbent vand-svømning. I takt med, at svømmerne bliver dygtigere, øges sværhedsgraden i træningen. På Medley E, D og C-niveau introduceres svømmerne for forskellige former for test, hvor svømmerne får mulighed for at følge deres egen udvikling. På Medley B og A introduceres land- og i nogen grad styrketræning.

Medley A

På Medley A arbejder vi videre med teknikken i form af mere avanceret teknik øvelser. Vi arbejder med et højt niveau ift teknik, distance og tempo og træner 2 gange om ugen.

Medley B

På Medley B bygger vi videre på det, svømmerne har lært fra Medley C. Der arbejdes fortsat med at udvikle svømmeteknik, distance og tempo.

Medley C

På Medley C bygger vi videre på det, svømmerne har lært op gennem svømmeskolen og medley E/D. Der arbejdes fortsat med at udvikle svømmeteknikken og samtidig introduceres træningsserier.

Medley D

På Medley D videreudvikler svømmerne de færdigheder de har fået fra deres forrige hold. Der vil udover fokus på teknikken i de fire stilarter; butterfly, rygcrawl, brystsvømning og crawl, være fokus på svømmerens vandfølelse. Der vil samtidigt være et stort fokus på holddynamikken, og sociale relationer, som udvikles gennem samarbejdsøvelser og leg.

Medley E

Holdet Medley E er det første hold i ungdomsafdelingen, og det bygger videre på de kompetencer, der er opnået gennem svømmeskolen. Der begynder at være større fokus på distance og tempo i de fire stilarter samt på hovedspring, dyk og vendinger. Der vil også være stort fokus på forskellige bevægelser i og over vand, ofte i forbindelse med leg. Der trænes en gang om ugen af 45 minutter.

Medley Aqua+

Medley Aqua+ er holdet for dig der gerne vil noget andet end almindelig banesvømning, eller har brug for en ekstra træning med en mere legende tilgang. På holdet laver vi alt andet end den sædvanlige banesvømning og finder på en masse alternativ undervisning. Der er ikke så stort fokus på at svømme teknisk korrekt, men i stedet at have det sjovt i vandet med sine venner. Her laver vi bl.a. havfruesvømning, livredning, aquafitness, samarbejdsøvelser og en masse forskellige lege.
Vi har stort fokus på sammenhold og relationer, og det er et godt sted at få nye venner. Her er mere fokus på holdet, i stedet for den enkelte svømmer.


Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Følg os på Sociale medier

Instagram