KVIK Kastrup klubtøj

 

Til alle vores medlemmer:

I november 2020 åbnede KVIK Kastrup en ny webshop for alle vores medlemmer. Dette er i samarbejde med Sportigan København som lancerer Swimking, en ny landsdækkende webshop med mange spændende ting. Vores KVIK klubtrøjer (T-shirt og polo) er kommet på lager, og kan bestilles derfra. Vi har fået lavet KVIK mundbind, KVIK badehætter, KVIK drikkedunk m.m. Alt findes i KVIK kollektionen.

Der vil altid være fordele ved at handle på www.swimking.dk i form af gode rabatter og klubtilbud. Husk at når du tjekker ud efter et køb på siden, så kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev, hvor de sender bl.a. tilbud, nyheder, klub rabatter m.m. ud. Har du udfordringer med dit køb er du velkommen til at kontakte Swimking på support@swimking.dk.

Du kan komme ind på kvik siden ved at gøre følgende:

Login:

https://swimking.dk/shop/b2blogin.html

Du kan også tilgå siden ved at gå ind på swimking.dk og klik på "Klub login" oppe i toppen eller nede i bunden i højre side.

Bruger: Kvikshop
Password:
Kviksvøm

Alle bestillinger bliver leveret til din dør eller hos Sportigan Vesterbrogade 54. Du kan også vælge afhentning på KVIK Kastrups kontor i Kastrup Svømmehal indenfor kontorets åbningstider.

 

Vi glæder os til at se jer i shoppen.

 

Svømmeklubben KVIK Kastrup og SwimKing.

Bente Härstedt & Thomas Jensen AgerkildeNyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Følg os på Sociale medier

Instagram