Dopingpolitik


KVIK TRI TEAM tager afstand fra alle former for doping i sport.

Både motionister og eliteidrætsudøvere er underlagt regler, der skal forhindre doping i sport, men reglerne er lidt forskellige for motionister og elite.

Læs om de danske antidopingregler her


Medicin & eventuel dispensation hertil

Nogen former for medicin kan inderholde stoffer, som optræder på listen over forbudte stoffer.
Hvis du bruger sådan medicin, så skal du have en dispensation (TUE – Therapeutic Use Exemption). Det skal du for at undgå en eventuel dopingsag. Du skal søge om dispensation hos Anti-Doping Danmark – afhængigt af dit niveau og typen af medicin kan det dog være nok at oplyse om dit medicinforbrug i forbindelse med en eventuel dopingtest.

Medicin som indeholder ulovlige stoffer

TUE-regler 2013

Obs. vær opmærksom på at kosttilsud kan indeholde stoffer som også står på listen over forbudte stoffer.

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup