Babysvømning

Velkommen til at vores populære babysvømning hold i Svømmeklubben KVIK Kastrup. Vandet er et fantastisk element for babyer, da det giver mulighed for at træne din babys balance og motoriske evner tidligt i livet i det vægtløse vand. Der er også stor forskning der viser, at babyer der vænner sig til at være i vand i en tidlig alder, er mindre tilbøjelig til vandskræk senere i livet.

Med vores veluddannede instruktører er du og dit barn i gode hænder i KVIK Kastrup. Som forælder sammen med jeres barn i vandet vil I opleve en god form for nærhed og nærvær med jeres barn. Generelt på holdene er det sådan at du som forælder selv bestemmer tempoet for udviklingen af dit og dit barns udfoldelser. Dog vil vi guide jer til de bedste øvelser så de hjælper jer godt på vej i vandet og at i har det sjovt sammen.

Vi tilbyder babysvømning hold fra 0 – 6 mdr., 6 – 12 mdr. og 1 – 3 år. Alle hold foregår i varmtvandsbassinet i Kastrup Svømmehal, hvor temperaturen er 34 grader varmt. Alle børn skal have godkendt blebuks på uden over en engangsble. Blebuks er godkendt, hvis den lukker helt til ved maven og ved benene, så vi undgår uheld i vandet.


Vi har stor succes med at sende vores babysvømning hold deltagere trygt videre i KVIK Kastrup svømmeskolen, hvor de bliver taget godt imod af vores veluddannede instruktører. Vil du være med på vores babysvømning hold så se holdene her og tilmeld dig: Tilmeld


Har du spørgsmål til hold, tilmelding eller andet, så er du velkommen til at kontakte Svømmeklubben KVIK Kastrup i kontorets åbningstider på tel.: 32 52 14 65 eller send en mail på kontor@kvikkastrup.dk.


 

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup