Babysvømning


Velkommen til at vores populære babysvømning hold i Svømmeklubben KVIK Kastrup. Vandet er et fantastisk element for babyer, da det giver mulighed for at træne din babys balance og motoriske evner tidligt i livet i det vægtløse vand. Der er også stor forskning der viser, at babyer der vænner sig til at være i vand i en tidlig alder, er mindre tilbøjelig til vandskræk senere i livet.

Med vores veluddannede instruktører er du og dit barn i gode hænder i KVIK Kastrup. Som forælder sammen med jeres barn i vandet vil I opleve en god form for nærhed og nærvær med jeres barn. Generelt på holdene er det sådan at du som forælder selv bestemmer tempoet for udviklingen af dit og dit barns udfoldelser. Dog vil vi guide jer til de bedste øvelser så de hjælper jer godt på vej i vandet og at i har det sjovt sammen.

Vi tilbyder babysvømning hold fra 2 – 6 mdr., 6 – 12 mdr., 1 – 2 år, 2 –3 år og 3 – 4 år . Alle hold foregår i varmtvandsbassinet i Kastrup Svømmehal, hvor temperaturen er 34 grader varmt. Alle børn skal have godkendt badebuks på uden over en badeble. Badebuks er godkendt, hvis den har en tyk elastik, der lukker helt til ved maven og ved lårene, så vi undgår uheld i vandet.

Vi har stor succes med at sende vores babysvømning hold deltagere trygt videre i KVIK Kastrup svømmeskolen, hvor de bliver taget godt imod af vores veluddannede instruktører.

Har du spørgsmål til hold, tilmelding eller andet, så er du velkommen til at kontakte Svømmeklubben KVIK Kastrup i kontorets åbningstider på tel.: 32 52 14 65 eller send en mail på kontor@kvikkastrup.dk.

Baby 2-6 måneder

Babysvømning for 2- 6mdr henvender sig til svømmere på 2 - 6 måneder, der skal lære at føle sig hjemme i vandet, sammen med sin mor eller far, eller en nær familiemedlem. På holdet har deltagerne én voksen med i vandet.
På babysvømningshold lærer svømmerne at være trygge i vand. De øver bl.a. At dykke samt at lære kroppens balance i vandet at kende. Holdets primære fokus er at vandtilvænne og gøre svømmerne trygge ved vandet.

Baby 6-12 måneder

Babysvømning for 6-12 mdr henvender sig til svømmere på 6-12 mdr, der skal lære at føle sig hjemme i vandet, sammen med sin mor eller far, eller en nær familiemedlem. På holdet har deltagerne én voksen med i vandet.
På babysvømningshold lærer svømmerne at være trygge i vand. De øver bl.a. At dykke samt at lære kroppens balance i vandet at kende. Holdets primære fokus er at vandtilvænne og gøre svømmerne trygge ved vandet.

Tumlinge 1-2 år

Tumlinge 1-2 år henvender sig til svømmere på 1-2 år, der skal lære at begå sig i vand sammen med en voksen. På holdet har svømmerne én voksen med i vandet.
På Tumlinge 1-2 år lærer svømmerne at være trygge i og omkring vand. De øver sig bl.a. i at dykke, samt at svømme på maven og ryggen, og flyde - med de voksnes hjælp. Holdets primære fokus er at fremme glæde ved vandet.

Tumlinge 2-3 år

Tumlinge 2-3 år henvender sig til svømmere på 2-3 år, der skal lære at begå sig i vand sammen med en voksen. På holdet har svømmerne én voksen med i vandet.
På Tumlinge 1-2 år lærer svømmerne at være trygge i og omkring vand. De øver sig bl.a. i at dykke, samt at svømme på maven og ryggen, og flyde - med/uden de voksnes hjælp. Holdets primære fokus er at fremme glæde ved vandet og lære deltagerne at færdes trygt i og omkring bassinet.

Tumlinge 3-4 år

Tumlinge 3-4 år henvender sig til svømmere på 3-4 år, der skal lære at begå sig i vand sammen med en voksen, men ikke er helt klar til overgangen mellem varmtvandsbassinet og det lille bassin. På holdet har svømmerne én voksen med i vandet.
På Tumlinge 3-4 år lærer svømmerne at være trygge i og omkring vand. De øver sig bl.a. i at dykke, samt at svømme på maven og ryggen, og flyde - med/uden de voksnes hjælp. Holdets primære fokus er at fremme glæde ved vandet og lære deltagerne at færdes trygt i og omkring bassinet.


Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Følg os på Sociale medier

Instagram