I Svømmeklubben KVIK Kastrup er vores ambition at lære alle at svømme. Vi har ca 3000 medlemmer i alle aldre, og på mange niveauer. Vi tilbyder en række forskellige hold til lige fra baby, til børn, unge og voksne.

Svømmeskole - Børn

Vores svømmeskole er bygget op af 5 niveauer og henvender sig primært til børn fra 4 til 12 år. Vi optager løbende børn fra ventelisten, dog har vi vores største tilgang af nye medlemmer i forbindelse med sommer- og juleferierne. Nye medlemmer tilbydes hold, der svarer til alder og niveau. Eksempelvis vil en 5 årig nybegynder og en 9 årig, der er tryg ved vandet, ikke få tilbudt at starte på samme hold.

I svømmeskolen findes mange forskellige niveauer, der henvender sig til børn i alderen 3-10 år. Der udbydes alt fra Familiesvøm 3-4 år, hvor én forælder er med i vandet, til Supersvøm, der er et præ-konkurrencehold. I kan se strukturen og opbygningen af holdgrupperne ved at klikke videre i menuen.

Ungdomssvømning

Ungdomsvømning i KVIK tæller 3 forskellige typer af hold og henvender sig primært til unge i alderen 10-20 år. Vores tre forskellige holdtyper er Medleyhold, Ungdomspolo og Livredning. Så når du har lært at svømme gennem svømmeskolen, så er der en rigtig god mulighed for at finde et spændende og udviklende ungdomshold til dig.

I menuen til venstre finder du mere information om vores forskellige hold for børn og unge samt information om vores undervisning og aktiviteter.Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup