Sponsorsvøm

Hvad er sponsorsvøm?

Det er en årlig begivenhed i KVIK Kastrup, hvor det er muligt som svømmer at samle sponsorbeløb ind til sig selv og klubben. Når man svømmer meget, er det sjældent muligt at have et fritidsjob, og samtidig koster det en del at gå til svømning – så derfor kan det være rart at have en sponsor.

På sponsorsvøm-dagen svømmer alle tilmeldte svømmere, så langt som muligt på en time. Hver meter, der svømmes, sponseres med f.eks. 10, 20, 25, 50 øre eller 1-2 kroner. Der kan selvfølgelig også laves aftale om et fast sponsorbeløb (dog er mindstebeløbet 200 kr.). Man kan kun svømme denne dag, hvis man er sponseret. Halvdelen af sponsorbeløbet går til svømmeren selv og den anden halvdel til klubben. De penge, der svømmes ind, reserveres på en klubkonto i svømmerens navn (ophører man med at svømme i KVIK, tilfalder beløbet dog klubben). Pengene kan bruges til udstyr, træningstøj, træningslejre og arrangementer i klubregi.

Hvad skal du gøre?

Du skal i gang med at finde sponsorer. I det udsendte materiale er der gode fif at hente til at skaffe sponsorer, ligesom vi har vedhæftet alt det praktiske, du har brug for. Print sponsorkontrakten og infosiderne om Sponsorsvøm og KVIK, tag materialet under armen, kom i gang med at finde sponsorer.

Deadlines
 • 1. marts – kl. 16-19: Fotografering i Den Klorfri til sponsorbevis – vi tager billeder af de svømmere, som ikke har deltaget i sponsorsvøm før, eller vil have fornyet billedet fra sidste år. Uden billede kan vi desværre ikke sende dine sponsorbeviser ud – du SKAL derfor have taget et billede.
 • 4. marts: Sponsorbeviser er indtastet og afleveret i papir (kun KT kan vente til 11.marts). Desuden skal data til sponsorbog være indtastet på hjemmesiden til sponsorsvøm. De fysiske kontrakter kan afleveres løbende i Den Klorfri i en lukket kuvert mærket Sponsorsvøm, eller i vores postkasse inde på kontoret.
 • 11. marts: Tilmelding til mad. Der er i lighed med tidligere år fællesspisning efter sponsorsvøm, hvor hele din familie er velkommen. Tilmelding til spisning sker via klubportalen.
 • 14. marts: Præmier til lotteri afleveres meget gerne løbende i Den Klorfri. Den Klorfri har åbent mandage, onsdage og fredage fra 17-20. VI TAGER MOD STORT SET ALT!!!!
Hvornår afholdes sponsorsvøm?

16. marts 2019 i Kastrup Svømmehal. Der er adgang til hallen og omklædning fra kl. 10.30.

Hvad sker der på sponsorsvøm-dagen den 16. marts?
10.30Adgang til hallen og omklædning
10.45Opvarmning og velkomst for T-holdene
11.15T-holdene heat 1 svømmer
12.25T-holdene heat 2 svømmer
12.55Opvarmning K1, K2, K3 og opdeling i 3 hold
13.30Velkomst for K-holdene
13.45HOLD 1 svømmer
14.00Frokost og banko for T-holdene
(herefter kan T-hold gå hjem/men behøver ikke)
15.00HOLD 2 svømmer
16.15HOLD 3 svømmer
17.45Middag for alle

For alle svømmere er der hyggelige aktiviteter i løbet af dagen, som offentliggøres på dagen.

Hvordan får du indgået sponsoraftaler?

Du kan tage kontakt til virksomheder, forretninger, familie og venner. Du tager brochuren og kontrakten med og går ud til en mulig sponsor – tag evt. far eller mor med eller følges to og to. En god idé kan også være at forberede en lille præsentation af dig selv som svømmer: dit hold, hvor meget du træner – hvordan det går for dig – og hvad du håber for fremtiden.

Forventninger til dig som svømmer

Sponsorsvøm er en kritisk aktivitet for KVIK’s svømmeafdeling. En meget stor del af pengene, der svømmes ind til sponsorsvøm betaler startpenge, stævneomkostninger og træningslejre for svømmerne. Bestyrelsen har besluttet, at halvdelen af sponsorindtægterne tilfalder svømmeren via tilskud, som reserveres til svømmeren. Denne beslutning har en fantastisk effekt, ikke alene bliver der flere penge til den enkelte svømmer, men endnu vigtigere, så får svømmeafdelingen endnu flere penge, hvilket er en af årsagerne til, at KVIK igen i år kan tilbyde et omfattende og udviklende stævne program. Så sponsorsvøm er en fantastisk mulighed for dig til at komme ud og reklamere for dig selv, din sport og din svømmeklub. Sponsorsvøm er også en fantastisk mulighed for at samle penge ind til dig selv og din svømmeklub, så du på den måde via dine sponsorater får samlet penge ind til dig selv, men også til KVIK. Du får med dine sponsorater tilskud til at betale for udstyr, træningslejre mv., og KVIK får penge, som gør det muligt for dig som svømmer at deltage i stævner, mesterskaber, træningslejre mv. med mindst mulig egenbetaling. Stopper man med at svømme i KVIK, tilfalder tilskuddet klubben.

Vi har en forventning om, at du i forbindelse med sponsorsvøm gør en stor indsats for at samle så mange sponsorer og penge ind som muligt. Svømmer du på klubbens K1, K2 eller K3 forventer vi, at din indsats kan måles i;

 • K1/KT; 7 kontrakter eller 6.000 kr. eller mere
 • K2; 5 kontrakter eller 3.500 kr. eller mere
 • K3; 3 kontrakter eller 2.000 kr. eller mere

Til sammenligning opnåede holdene ved sponsorsvøm i 2017 gennemsnitligt følgende resultat

 • 1. holdet; 10 kontrakter / 7.800 kr.
 • 2. holdet; 8 kontrakter / 5.700 kr.
 • 3. holdet piger; 5 kontrakter / 3.500 kr. og 3. holdet drenge; 6 kontrakter / 4.200 kr.
 • 4. holdene; 4 kontrakter/1.800 kr.
Hvem er sponsorudvalget?
Sponsorudvalget består af: Anette Jørgensen, Christina Strunge, Grith Puggaard, Johnny Munkhaus, Shima Dobel og Susanne Sylvest. Kontakt os på: sponsorsvoem@kvikkastrup.dk

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup