Børn


Supersvøm

Holdet Supersvøm bygger videre på de kompetencer der er opnået på det forrige niveau, og har udover fokus på de fire svømme-stilarter, også fokus på bla. hovedspring, dyk og vendinger. Der vil også være stort fokus på forskellige bevægelser i, under og over vand, ofte i forbindelse med leg.

Frø 8+

Holdet Frø 8+ bygger videre med leg og sjove øvelser på de kompetencer der er opnået på Minifrø, og har udover fokuset på de fire stilarter, også fokus på bla. hovedspring, dyk og vendinger i de fire stilarter. Der vil også være stort fokus på forskellige bevægelser i, under og over vand, ofte i forbindelse med leg. Det er på dette fjerde niveau i Svømmeskolen at du bliver “færdiguddannet” som svømmer.

Minifrø 7+

På Minifrø 7 år+ arbejdes videre med kompetencer der er tillært på forrige niveau i Svømmeskolen. Vi bygger gennem leg og sjov svømning videre på kompetencer tillært indenfor de fire grundelementer vejrtrækning, balance, bevægelse og elementskifte, som er byggestenene i svømme-stilarterne.

Haletudse 6-7 år

På Haletudse 6-7 år arbejdes videre med kompetencer der er tillært på forrige niveau. Vi bygger gennem leg og banesvømning videre på kompetencer tillært indenfor de fire grundelementer vejrtrækning, balance, bevægelse og elementskifte, som er byggestenene i stilarterne.

Leg & Lær 8-11 år

Holdet Leg & Lær fokuserer på trygt at bevæge sig i vand. Holdet svømmer enten i Kastrups lille bassin eller i Korsvejens 25-meter bassin, og vil have fokus på at svømme over længere distancer. Der vil være fokus på crawl og rygcrawl, men svømmerne vil også blive introduceret til bryst og butterfly.

Leg & Lær 6-8 år

Holdet Leg & Lær fokuserer på at blive tryg i og omkring vand, hvor der gennem trygge rammer og en legende tilgang arbejdes med vejrtrækning, bevægelse, balance samt elementskifte. Holdet vil have ekstra fokus på at blive tryg under vandet, samt de basale færdigheder indenfor crawl og rygcrawl.

Leg & Lær 4-6 år

Holdet Leg & Lær fokuserer på at blive tryg i og omkring vand, hvor der gennem trygge rammer og en legende tilgang arbejdes med vejrtrækning, bevægelse, balance samt elementskifte. Holdet tager hånd om børn, der starter til svømning for første gang uanset alder.

Leg & Svøm 4-5 år

Holdet Leg & Svøm 4-5 år fokuserer på at blive tryg i og omkring vand uden forældre, hvor der gennem trygge rammer og en legende tilgang arbejdes med vejrtrækning, bevægelse, balance samt elementskifte.


Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Følg os på Sociale medier

Instagram