Velkommen til KVIK Kastrup


I Svømmeklubben KVIK Kastrup er vores ambition at lære alle at svømme. Vi har medlemmer i alle aldre og på mange forskellige niveauer. Vi tilbyder en lang række forskellige hold fra baby op til voksen svømning. Udover det har vi konkurrencesvømning, vandpolo, triatlon, gravid og efterfødselstræning, samt floorball. Dette er alt noget som du kan læse mere om lidt længere nede på siden.


VIGTIGT:

Tårnby Kommune har den 19-09-2022 udsendt vedhæftede pressemeddelelse, hvori de orienterer om den netop indgåede budgetaftale for 2023 - 2026.
Som konsekvens af aftalen lukkes Pilegårdsbadet den 1. januar 2023. En betydelig del af klubbens aktiviteter foregår i Pilegårdsbadet, hvorfor lukningen forventeligt vil have stor betydning for mange medlemmer.

Du bedes læse denne nyhed før du kontakter kontoret om ovenstående.


Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup