Velkommen til KVIK Kastrup


Info

  • Tilmelding er åben for alle
  • Vi er glade for at se så mange medlemmer som har gentilmeldt sig til næste sæson - vi glæder os sådan til at byde jer og alle nye medlemmer velkommen til 22/23. 
  • På kontoret er der travlhed på telefon og mail, så du må forvente længere ventetid end normalt. Vi arbejder så hurtigt vi kan og beder om din tålmodighed.  Den nemmeste måde at komme i kontakt med os på er faktisk at sende os en mail.  Alle mails vi har modtaget bliver nemlig besvaret i den rækkefølge de er modtaget i.
  • Hvis du har brug for at tale med os så er vores telefonnummer +45 32 52 14 65. Telefontiderne finder du i footeren her på siden.

    Kontoret holder ferielukket i uge 28+29 - vi ønsker alle en dejlig sommer!

Ringer du på det rigtige nummer?

Hvis du ikke kommer igennem på telefonen i vores telefontid, så skyldes det at vi er optaget på telefonen.
Vi har opdaget at der på enkelte mails fra kontoret har stået et andet telefonnummer - det er en fejl! Vores nummer er 32 52 14 65


I Svømmeklubben KVIK Kastrup er vores ambition at lære alle at svømme. Vi har medlemmer i alle aldre og på mange forskellige niveauer. Vi tilbyder en lang række forskellige hold fra baby op til voksen svømning. Udover det har vi konkurrencesvømning, vandpolo, triatlon, gravid og efterfødselstræning, samt floorball. Dette er alt noget som du kan læse mere om lidt længere nede på siden.

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup