Velkommen til KVIK Kastrup

I Svømmeklubben KVIK Kastrup er vores ambition at lære alle at svømme. Vi har medlemmer i alle aldre og på mange forskellige niveauer. Vi tilbyder en lang række forskellige hold fra baby op til voksen svømning. Udover det har vi konkurrencesvømning, vandpolo, Triatlon, gravid og efterfødselstræning, som du kan læse mere om og tilmelde dig her på siden.  


I Topmenuen "Covid-19 Update" kan du altid holde dig ajour med de seneste opdateringer om Corona.


Tilmelding til sæson 2021-2022

Tilmelding er åben for alle - kom og vær med fra januar og få undervisning resten af sæsonen!
Programmet finder du i topmenuen her på siden


 

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup