Tilmelding og kontingent


Et medlemskab af KVIK TRI TEAM koster 100 kroner i indmeldelsesgebyr og derefter 600 kroner pr kvartal.
I medlemskabet af KVIK TRI TEAM er også indeholdt et medlemskab af Dansk Triatlon Forbund (DTriF), der giver dig et licens-nummer. Læs mere om licens.

Vi har gode og engagerede trænere og medlemmer, der kan hjælpe dig godt ind i sporten, hvis du er helt ny. Vi har plads til alle niveauer.

Ønsker du at blive medlem? Så udfyld tilmeldingsformularen, på linket nedenunder. Læg dog mærke til at der står "Tri-Svømning" ind på linket. Men lad dig ikke narre. Som medlem får du adgang til at vores træning. Ikke kun svømning.

Bliv Medlem!


Når kontoret har godkendt din tilmelding, modtager du en mail med mere information om KVIK TRI TEAM. Forvent en behandlingstid på op til 8 arbejdsdage.

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup