10 gode råd der kræver ”Zero talent”

Vi ligestiller ofte succes med talent. Men virkeligheden er, talent og tekniske færdigheder alene er ikke nok. Vi har alle set meget talentfulde svømmere der ikke har formået at holde motivationen, indstillingen eller viljen til at blive succesfulde indenfor svømningens verden. (misforstå ikke: man kan sagtens være meget succesfuld selvom man dropper sin svømning).

Her er 10 gode råd, der kræver ”Zero Talent” men har en enorm indflydelse på om man bliver succesfuld.

  1. At komme til tiden. Punktlighed er en keystone vane, der kræver god planlægning i forvejen, og tit fører til succes. At komme til tiden tager nul talent og viser god disciplin.
  2. Arbejdsmoral. Skære hjørner kan virke som den nemme vej ud, men viser sig sjældent at være en klog beslutning. At gøre sit arbejde med ordentlighed og dedikation vil typisk vise sig som den rette vej. Vær stolt over kvaliteten af din træning og det du laver.
  3. Indsats. Yde dit bedste så du ikke fortryder bagefter, at du ikke lavede tilstrækkelig indsats for at få tingene til at ske. Gør altid dit bedste!
  4. Kropssprog. Du kropssprog siger rigtig meget. Vær opmærksom på dit kropssprog og sørg for, at du viser med dit kropssprog det du vil kommunikere. Det starter allerede når man kommer til træning. Dine omgivelser kan tydeligt aflæse dit kropssprog, så en god idé er at møde ind med et smil og ret ryg ??
  5. Energi (motivation). Der kan være dage, hvor energiniveauet er lavt og vi ikke føler os klar til dagens træning, vi ønsker ikke at komme ud af sengen (og til tidlig morgentræning ??). Gå ikke den vej. Forbliv fokuseret. Fokuserer på dine mål. Hvis du kender din ”Hvorfor” bliver det lettere at være positivt indstillet på dagens udfordringer.
  6. Attitude (holdning). En positiv holdning betyder rigtig meget i ens træningsmiljø. At have en positiv holdning er afgørende for at kunne præstere sit bedste. Når du er negativ, fungerer du som en vejspærring for din egen succes. Det starter med kropssprog, når man kommer ind i hallen med smil og ret ryg, bliver al ting meget nemmere
  7. Passion (stærke følelser). Den entusiasme du viser, når du er klar til et vildt trænings-set eller en præstation, er let mærkbar og smitter af på andre. At være passioneret over noget giver dig også evnen til at udholde modgang i tider, hvor tingene ikke går din vej.
  8. Being Coachable (trænérbar). Vær altid åben for læring. Du kan aldrig vide alt! For at øge dine chancer for succes øg din læring.Gør ekstra.
  9. Gør ekstra. Gør noget ekstra vil ikke koste dig meget, men det vil helt sikkert styrke din karakter og få dig til at stå stærkt. ”Der er ingen trafikpropper langs den ekstra mile”
  10. At være forberedt. ”Manglende planlægning planlægger at mislykkes”. Vær altid forberedt, formuler en plan, før du gør noget. At være forberedt reducerer en betydelig mængde muligheder for friasko. ”Succes er summen af små indsatser – gentagen gange dag ind og dag ud”.


 

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Følg os på Sociale medier

Instagram