Proof of fitness og klar til konkurrence

Proof of fitness og det at være klar til konkurrence defineres som svømmerens evne og mulighed til at opnå tilsvarende eller bedre resultater ved den prioriterede konkurrence, end de resultater som svømmeren tidligere har opnået i sæsonen eller ved kvalifikation. Det betyder at svømmeren skal have fulgt og gennemført den aftalte træningsforberedelse og være i stand til at kunne yde sit bedste ved den forestående konkurrence. Vi finder det ikke ansvarligt, både for svømmer og klubben, at sende svømmere afsted til konkurrence midt i en genoptræningsperiode eller under sygdom.

Det er også vores holdning i forhold til deltagelse på træningslejre. Det er vigtigt for os at svømmeren er i stand til at følge den opstillede træningsplan for lejren. Hvis, og dersom holdets træner og Sportschef accepterer en deltagelse under et genoptræningsforløb – sker det kun ved dispensation fra Sportschefens side.

Ved akut sygdom, ildebefindende eller symptom på idrætsskade, forbeholder Svømmeklubben KVIK Kastrup sig retten til at hjemsende pågældende svømmer. Det vil ALTID kun ske under ordentlige og trygge rammer, der f.eks. svømmerens familie eller pårørende er orienteret og kan hjælpe til i situationen.

Proof of fitness gælder selvfølgelig også for alle landsholdsaktiviteter under Dansk Unionen som en svømmer skulle være udtaget til.

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Følg os på Sociale medier

Instagram