Proof of fitness og klar til konkurrence

Proof of fitness og det at være klar til konkurrence defineres som svømmerens evne og mulighed til at opnå tilsvarende eller bedre resultater ved den prioriterede konkurrence, end de resultater som svømmeren tidligere har opnået i sæsonen eller ved kvalifikation. Det betyder at svømmeren skal have fulgt og gennemført den aftalte træningsforberedelse og være i stand til at kunne yde sit bedste ved den forestående konkurrence. Vi finder det ikke ansvarligt, både for svømmer og klubben, at sende svømmere afsted til konkurrence midt i en genoptræningsperiode eller under sygdom.

Det er også vores holdning i forhold til deltagelse på træningslejre. Det er vigtigt for os at svømmeren er i stand til at følge den opstillede træningsplan for lejren. Hvis, og dersom holdets træner og Sportschef accepterer en deltagelse under et genoptræningsforløb – sker det kun ved dispensation fra Sportschefens side.

Ved akut sygdom, ildebefindende eller symptom på idrætsskade, forbeholder Svømmeklubben KVIK Kastrup sig retten til at hjemsende pågældende svømmer. Det vil ALTID kun ske under ordentlige og trygge rammer, der f.eks. svømmerens familie eller pårørende er orienteret og kan hjælpe til i situationen.

Proof of fitness gælder selvfølgelig også for alle landsholdsaktiviteter under Dansk Unionen som en svømmer skulle være udtaget til.

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup