Mere om KVIK TRI TEAM


KVIK TRI TEAM er den ældste triathlonklub på Amager. Klubben blev dannet i 1986 som en afdeling i Svømmeklubben Kvik Kastrup.

Klubben er medlem af Dansk Triatlon Forbund. Derudover er klubben også medlem i DGI, grundet tilhørsforholdet med Kvik Kastrup.


Som medlem af KVIK TRI TEAM er du medlem af en forening, der lægger vægt på fællesskab.

Rammerne omkring klubben er gode med fine faciliteter, kompetente trænere og medlemmer på alle niveauer. Men en klub bliver aldrig bedre end dens medlemmer.

Derfor håber vi, at du som medlem vil bidrage til, at KVIK TRI TEAM også fremover er en klub præget af engagement og lyst til fællesskabet.

Som nyt medlem har du sikkert en masse spørgsmål om, hvor og hvornår vi træner, hvad vi laver udover at træne, og hvem i klubben, der gør hvad.

Du kan finde svar på meget her på vores hjemmeside blandt andet under menupunktet Træning og i vores kalender, som du finder under Events.

Men det bedste er naturligvis at møde op til træning og vores arrangementer. Det er her, medlemmerne mødes. Det kan virke overvældende at komme ind i en klub som ny, men grib fat i ærmet på de andre og sig Hej, hvis de glemmer at sige Hej til dig. Stil spørgsmål – alle vil gerne hjælpe, og ingen spørgsmål er for dumme.

Det er også en god ide at melde sig ind i vores lukkede gruppe på Facebook, hvor der er debat, erfaringsudveksling, hep, køb og salg af udstyr og opslag om ekstra træning uden for klubregi mv. Mens hjemmesiden er den officielle informationskanal, er Facebook-siden medlemmernes eget forum.

 

 

 

Vi håber naturligvis, at du vil bakke op om vores klubtræning, der fremgår af kalenderen her på hjemmesiden. Vores svømning i hal er niveauopdelt, men ellers er træningen tilrettelagt, så alle kan være med.

Det kan nogle gange være svært at få klubtræningen til passe ind i en kalender, hvor der også skal tages hensyn til arbejde/studier, familie, hverdagens andre krav og eventuelle stævneplaner. Derfor er der mange i klubben, der opretter begivenheder eller laver et opslag på Facebook, hvis de gerne vil have selskab til træning på andre tidspunkter end klubtræningen. Benyt dig også af det. Men husk, at det er en god ide, hvis du søger selskab til din træning at skrive, hvor langt og i hvilket tempo du ønsker at træne. Så er der større sandsynlighed for, at folk melder sig og I får en god fælles oplevelse. Og vær ikke genert, når andre slår en fælles træning op. Vi tager godt imod!


Sidst men ikke mindst håber vi, at du vil tilmelde dig nyheder fra vores hjemmeside – det kan du gøre ved at trykke “Confirm follow” i den mail, vi sender til dig, når du er indmeldt. Alternativt kan du selv tilmelde dig fra forsiden af KVIK TRI TEAM hjemmeisden. Du finder et link til siden ude i side navigationen. Sidder du ved en pc, er tilmeldingen i øverste højre hjørne inde på KVIK TRI TEAM hjemmesiden.

Du er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen på kontakt@kvik-tri.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Vi glæder os til at se dig i vandet og på vejene!

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup