Voksen


Masters

På Masters vil der primært blive arbejdet på vedligeholdelse af formen og optræning til Masters stævner. Der vil blive svømmet efter program med starttider og intervaller til alle træningspas.

Teknik & træning

Holdet Voksen Teknik vil have fokus på videreudvikling af færdighederne fra Voksen Fortsætter. Holdet vil have fokus på finpudsning af teknik, samt kondition gennem distance- og temposvømning.

Fortsætter

Holdet Voksen Fortsætter vil have fokus på at videreudvikle vandfølelse og svømmeteknikken, som svømmeren har fået enten på Voksen Begynder eller tilsvarende steder. Der vil udover teknik i de fire stilarter: butterfly, rygcrawl, brystsvømning og crawl, være fokus på dyk, vendinger, startspring og distance. Svømmerne vil opleve en udvikling i både teknik og kondition, og der vil også være et mindre fokus på styrkeudvikling. Undervisningen vil foregår primært som gruppeundervisning, men med fokus på den individuelle svømmer.

Begynder

Holdet Voksen Begynder fokuserer på at udvikle vores vandfølelse, vores bevægelser i vand og selvfølgelig vores teknik i de tre basale stilarter; rygcrawl, brystsvømning og crawl. Holdet vil hovedsageligt gøre brug af gruppeundervisning, men dog stadig have fokus på de individuelle svømmere. Udover det svømmemæssige, vil der også være et mindre fokus på kondition ifht. Svømning.

Vandskræk

Holdet Voksen Vandskræk fokuserer på at blive tryg i og omkring vand. På dette hold er der fokus på svømmerens utryghed ved vand, og hvordan vi arbejder os frem til trygheden. Der vil både undervises individuelt og i grupper, med hensigt på netop hvad det er ved vand, der skaber utryghed. På dette hold vil der altid være en træner i vandet med svømmerne for give så tryg en ramme som muligt.

Aquafit

Aqua Fit er oplagt for både trænede og utrænede, samt de som ønsker at tabe sig, på en sjov og anderledes måde. Vandgymnastik/Aqua Fit er en effektiv og skånsom træningsform, hvor vi arbejder med hele kroppen. Vi arbejder med forskellige former for redskaber, og vi kombinerer konditions-, styrke- og bevægelighedstræning.
Da du ikke skal bære din egen vægt i vandet, er vandgymnastik velegnet til overvægtige og personer med led og rygproblemer.


 
 


Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Følg os på Sociale medier

Instagram