KVIK Kastrup klubhus - Den Klorfri

Vores lille klubhus som vi har navngivet, Den Klorfri, er det naturlige samlingspunkt for KVIK Kastrups medlemmer både før og efter træning i Kastrup Svømmehal. Omgivelserne er gjort hyggelige og hjemmelige så der er plads til alle. Der er stort set altid åben og vi har også åbent for vores lille bod, hvor vi sælger kaffe, the, sodavand, slik, svømmeudstyr og klubtøj.
Vores åbningstider er:
Mandag: 17:00 - 19:30
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 17:00 - 19:30
Torsdag: 17:00 - 19:00
Fredag: 17:00 - 19:00
Det kan forekomme, at Den Klorfri har lukket. Dette kan skyldes sygdom eller andet blandt vores frivillige der laver et stor stykke arbejde i at holde boden åben og servicere dem der kommer og besøger Den Klorfri.
Har du lyst til at hjælpe med at servicere i Den Klorfri? Så er du meget velkommen til at skrive eller ringe til KVIK Kastrup kontoret i kontorets åbningstider på tel. 32 52 14 65 skriv til kontor@kvikkastrup.dk

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup