Ressourcer


Vi har på denne side samlet nogle ressourcer som er relevante for dig som konkurrence. Du kan klikke på overskrifterne for at komme ind på siderne og ellers er der skrevet en kort tekst til hvad hver ressource omhandler.


Sportsernæring

Ved at være opmærksom på blandt andet kost og væske, kan man blandt andet afkorte restitutionstiden og mindske risikoen for skader.


Restitution

Det kræver planlægning, gentagelse og fokus hvis der ønskes fremskridt i ens træning. Hvis der er styr disse faktorer, så vil man også kunne se en mere optimal præsentationsevne.


Svømning & uddannelse

Team Danmark kan hjælpe med at kombinere svømning og forskellige typer af uddannelse.


Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup