Ingelise Maibirk er død.

Mandag d. 11/10 afgik Ingelise Maibirk ved døden efter kort tids sygdom. Ingelise blev 82 år.

Ingelise var KVIK s ældste æresmedlem.

I 70erne og ind i 80erne var Ingelise svømmeleder. Det vi i dag kalder leder af K-afdelingen. Hun var både leder for afdelingen og holdleder for os der svømmede på klubbens førstehold.

Ingelise var gift med Bent og boede i Dragør og det var i høj grad KVIKs held, at der på det tidspunkt ikke var en svømmehal derude. Ingelise og Bent var begge aktive forældre i KVIK. Bent var redaktør af klubbens klubblad medens Ingelise som nævnt var aktiv omkring det sportslige.

Udover at være aktiv i KVIK arbejdede Ingelise også frivilligt i Københavns Svømmeunion.

I 1987 var Ingelise og Bent med til at starte Københavnske Åbne Masters. Dette stævne afvikles i Kastrup svømmehal 6/11-2021 for 33’ gang. De var begge aktive omkring stævnet i mange år og ganske sigende var stævnets 30 års jubilæum i 2017 sidste gang Ingelise var til et arrangement i svømmeklubben.

I slutningen af 90erne opstod der problemer omkring kasserer posten og det var derfor ganske naturligt, at jeg rettede henvendelse til Ingelise for at få hjælp til arbejdet med denne vigtige post. Efter kort betænkningstid trådte hun til og fik styr på den dengang skræntende økonomi.

Ingelise var et usædvanligt menneske med en usædvanlig energi. Vi der kendte hende vil med glæde se tilbage på et kammeratskab med en helt outstanding KVIKker.

Æret være Ingelises minde

På bestyrelsens vegne

Jan Urban Hansen

Formand

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup