Få 20 % rabat hos Fairjura som medlem af KVIK Kastrup

Nu kan du som medlem af KVIK Kastrup få 20 % rabat hos Fairjura, som tilbyder rådgivning inden for familie- og arveret og udarbejdelse af juridiske dokumenter i tilknytning hertil. Så skal du have lavet et testamente, en ægtepagt, en fremtidsfuldmagt, en samejeoverenskomst eller andet, så udnyt din rabat og få Fairjura til at hjælpe dig.

Vælger du endda at tilgodese KVIK Kastrup i dit testamente med 10.000 kr. eller mere, så kan du få udarbejdet dit testamente helt GRATIS ved Fairjura.

Er du i tvivl, om du har brug for et testamente, så tag Fairjuras gratis arvetest og se, hvad de anbefaler i lige netop din situation. Og så tilbyder de i øvrigt altid gratis og uforpligtende rådgivning.

Du kan læse meget mere om Fairjura og deres ydelser på deres hjemmeside www.fairjura.dk, og du finder Fairjuras kontaktoplysninger her.

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup