Danish Open 2021

Danish Open står for døren for de få svømmere der har adgang til svømmehallerne under Corona-nedlukningen. Danish Open blev sidste år aflyst grundet nedlukningen af Danmark, kun 14 dage før afholdelse af stævnet, hvilket var en stor skuffelse for mange. Rigtig mange svømmere var på daværende tidspunkt ”top tunede”, da stævnet bl.a. var kvalifikationsstævne til OL.

I år er der, trods en fortsat nedlukning af Danmark, givet mulighed for at afholdelse af stævnet. Dette dog under meget skrappe restriktioner der bl.a. bevirker, at der ikke må være tilskuere, sågar trænere i hallen, samt at stævnet nu afholdes over 9 dage. Stævnet afholdes som to stævner Stævne 1 og Stævne 2 - med baggrund i et ønske om at skabe optimale sportslige rammer - og samtidig overholde COVID-19-restriktioner.

Danish Open 2021 er kvalifikationsstævne for forårets og sommerens internationale mesterskaber: EM, EMJ, NMJ og OL og afholdes i Taastrup Svømmehal. Danish Open 2021 kan følges på livetiming.dk samt på KVIK’s Instagram og Facebook.

Stævne 1: forløber fra den 17. - 21. april 2021. Her afvikles 50, 100 og 200 meter løb med indledende i A- og B-flights samt finaler - og 400, 800 og 1500 meter løb som direkte finaler.

Stævne 2: forløber fra den 22. - 25. april 2021. Her afvikles 50, 100, 200, 400, 800 og 1500 meter med direkte finaler i alle løb.

KVIK Kastrup har som sædvanlig et stort hold af elitesvømmere med, og vi glæder os til at skulle følge Alma Heyn Stage, Casper Puggaard, Jacob M. Jørgensen, Jakob Strunge Nissen, Joakim Køhn, Jonas M. Jørgensen, Marcus Krøyer, Mathias Christensen, Rasmus Warberg, Regitze Gaard, Sara Sylvest, Signhild Joensen, Sofie Hansen, Alexander Hillhouse, Carl Heyn Stage, Emilia C. R. Olsen, Ferdinand Wahl, Mads Knoblauch, Martine Damborg, Mikkel Jørgensen, Oscar Kroos, Siv Reimer, Sofie Ravn Herche og Tine Pedersen. Trænerteamet Niels-Jørgen Jørgensen, Rasmus Härstedt, Katrine Liljedahl og Frederik Galving vil på fornemmeste vis styre tropperne. Vi ønsker KVIK’s svømmere og trænere al mulig held og lykke.

Hvis du har spørgsmål om afholdelsen af Danish Open, Eliteholdet, eller andet om konkurrencesvømning i KVIK Kastrup så er du velkommen til at kontakte kontoret i kontoret åbningstider på tel. 32 52 14 65 eller send en mail på kontor@kvikkastrup.dk

 

 

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup