Den gode energi er tilbage i KVIK!

Det er nu, vi skal vende strømmen – og det kan vi gøre sammen med alle vores trofaste og engagerede medlemmer.

Vi har i samarbejde med Energiselskabet Blue Energy lavet en meget fordelagtig aftale til os som medlemmer, hvor vi kan få strøm, præcis som vi kender det. Den eneste forskel er, at du STØTTER KVIK!

Gør som Niels-Jørgen -
sæt strøm til KVIK

https://www.youtube.com/watch?v=Ep0n2IzR9A0&ab_channel=Sv%C3%B8mmeklubbenKVIKKastrup

For hvert KVIK-medlem der skifter til Blue Energy, modtager KVIK 500 kr. til klubben! Klik herunder:

250.000 kr. er målet!

Det kræver, at 500 af os bruger 1 minut på KVIK KASTRUP og fællesskabet og skifter el-leverandør.

Støtten vil betyde utroligt meget for KVIK, til forbedring af træningsforhold, uddannelse af trænere og flere muligheder for klubarrangementer. Så vi beder alle vores medlemmer om at benytte denne mulighed for at give ny energi i KVIK.

Når du bliver kunde i Blue Energy planter du et træ og får 100% klimavenlig strøm og du betaler selvfølgelig kun for dit forbrug til konkurrencedygtig kostpris + et månedligt abonnement. Præcis som du kender det. Det er nemt at skifte. Det eneste, du skal gøre, er at bestille så sørger vi for alt papirarbejdet.


KLIK HER
https://www.blueenergy.dk/kvik


Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup