Vi introducerer nu åbent vand-svømning som et nyt aktivitetstilbud.
Det er gratis at deltage i dette korte forløb. Du må meget gerne tage en ven/nabo med.

Svømning i åbent vand er mere populært end nogensinde før. For at endnu flere kan prøve at svømme i åbent vand starter KVIK Kastrup nu et nyt svømmetilbud for åbent vand-begyndere og letøvede.

For at deltage er det et krav, at du kan svømme, men du behøver ikke at have erfaring med svømning i åbent vand. Svømning i åbent vand er et motionstilbud til dig som foretrækker at dyrke motion under åben himmel. Er du vant til at svømme i svømmehallen, så kan du også sagtens prøve kræfter med svømning i åbent vand.

”Med svømning i åbent vand får du effektiv træning, mentale og fysiske udfordringer i pagt med naturen – og så bliver du selvfølgelig en bedre svømmer,” fortæller Mirja som er træner i KVIK.

For at give nysgerrige mulighed for at stifte bekendtskab med åbent vand-svømning er det gratis at deltage. Her har du mulighed for at låne en våddragt og en havtaske samt badehætte, så du kan prøve om det åbne vand er noget for dig.

”Til den gratis introduktion møder du trænere, der kan lære dig om de særlige færdigheder, som svømning i åbent vand kræver. Du lærer om, hvordan du navigerer i det åbne vand, om vejr- og strømforhold og ikke mindst om sikkerhed. Forhåbentlig bliver du så bidt af det, at du får lyst til mere,” siger Joao som åbent vand underviser i KVIK.

Udstyr
Vi tilbyder gratis lån af udstyr den første gang indtil du får købt dit eget (våddragt og havtaske). Alle deltager får en gratis badehætte. Det eneste du selv skal medbringe, er badetøj, svømmebriller og håndklæde. Hvis du har din egen våddragt så tag endelig den med.
Medbring gerne en thermokande med varm drik til efter svømmeturen, når vi på land runder af med hyggesnak.

5 undervisningsgange
Du kan gratis prøve åbent vand svømning med Svømmeklubben KVIK Kastrup følgende dage

Onsdag d. 11. august kl. 18
Fredag d. 20. august kl. 18
Fredag d. 27. august kl. 18
Fredag d. 3. september kl. 18
Fredag d. 10. september kl. 18
Selve undervisningen er af 1 times varighed

Tilmelding via Event

For yderligere oplysninger kontakt:

Elene Skytte, Svømmeskoleleder, KVIK Kastrup, kontor@kvikkastrup.dk, telefon 32 52 14 65, telefontid man-fre kl. 12-17

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup