Tilmelding

 

Step 1:  

Log ind på klubbens hjemmeside og tryk på menupunktet events


Step 2:  

I søgefeltet skrives navnet på den prøve man skal tilmelde sig til eks. Kobber frøprøve. Herefter vil alle kobberfrøprøverne komme frem (både onsdag og torsdag). Man kan tryk på det tidspunkt, som passer bedst for en. Der er 20 pladser til hver prøve, så det er først til mølle. (OBS husk man må kun tilmelde sig til det prøve niveau, som man har fået beskrevet i sin invitation eks. Svømmerne til Kobber frøprøven må kun tilmelde sig kobber frøprøverne og det samme gælder for de andre prøver. 


Step 3: 

Når man har trykket på prøven med det tidspunkt som passer en bedst, kan man læse mere om prøven og betale/tilmelde sig ved at trykke på “ tilmeld - læs mere” feltet (grønt felt)
 
 


 Step 4:

Efter man har trykket på “tilmeld-læs mere” kommer der en ny side op hvor der står lidt information om prøven man er ved at tilmelde sig til eks. Tidspunktet. Hvis man gerne vil læse mere om prøverne og se ofte stillede spørgsmål står der et link til det på selv samme side. Nederst på siden kan man trykke på “Betal her” feltet for at gå til betalingssiden (Husk at acceptere betingelserne før man kan komme videre til betalingssiden).

 

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup