K5 piger

Info

Beskrivelse

K5-holdene er den første træningsgruppe man rykker op til, det som også kaldes intro-år til konkurrencesvømning. Svømmerne vil typisk have ét læringssår på K5-holdet, hvorefter der vil være mulighed for at rykke op på K4-holdene, hvis svømmeren trives, er glad for at svømme og har udviklet sig. Der er også mulighed for at blive i træningsgruppen yderligere et år hvis det anslås at svømmeren kan have nytte af et år mere for at blive klar til oprykning til K4-holdene året efter. Hvis svømmeren ikke ønsker eller ikke vurderes klar til oprykning til K4-holdene, får man tilbud om at rykke på et af klubbens medley hold, hvor kravene til færdighed og træningsmængde er anderledes.

Der trænes to gange om ugen og der deltages i små træningsstævner i hjemme-hallerne og sidst på sæsonen i lokale stævner mod ligesindede.

Undervisningen er som i svømmeskolen, men mere præget af tekniske detaljer til brug i stævne, men hvor legen ikke glemmes, landtræning med bevægelighed og kognitiv- samt social udvikling.

 

Målsætningen

Træningsplanlægningen og filosofien følger tankerne i klubbens progressionsmodel og målsætning der tager udgangspunkt i Dansk Idrætsforbunds Aldersrelaterede Træningskoncept (ATK).

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

K5-p
Tirsdag Tid: 17:30 - 18:30
Sted: Korsvejsbadet, 25 meter
Torsdag Tid: 15:30 - 16:30
Sted: Korsvejsbadet, 25 meter
Svømmeskole - Træner: Emilie Rueløkke /
Konkurrence - Træner: Elliott Namensen / Frederik Grove Ankerdal /

Halvårligt kontingent : 1.600,- kr. + startgebyr: 200,- kr. = 1.800 kr.

Periode: 01.08.2022 - 31.07.2023
Tilmeldte: 11/20
Rater: 2
Ratepris: 1800 kr.
Engangsbeløb 3600 kr.
Tilmeld

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup