K2

Info

Beskrivelse

K2-holdet er primært træningsgruppen for klubbens årgangssvømmere, men der vil også være plads til svømmere der har brug for et ekstra år før de eventuelt rykkes op på klubbens K1-hold.

Træningsgruppen er et 2-årigt forløb der blandt andet stifter bekendtskab med Dansk Svømmeunions mesterskabsstruktur. Man vil få mulighed for at deltage ved de nationale og regionale mesterskaber (undtagelsesvis DM-åben). Forskellen mellem K3 og K2 er intensitet, sportslig- og færdighedsniveau. K2 vil være for de unge svømmere som har ambitioner om kvalifikation og deltagelse ved unionens mesterskaber. Træningen vil fra K3 "lære at træne" bevæge sig mere mod "træne for at træne og lære". Der vil være større fokus på teknisk svømning, og tilpasning af træningsmængden. Træningsplanlægning og filosofien følger tankerne i klubbens progressionsmodel og målsætning.

K2 årgangssvømmere har mulighed for at blive udtaget til klubbens "Elite mentor program". En udtagelse til "Elite mentor programmet" betyder ikke at man forlader sin træningsgruppe. Det fungerer ved at man bliver udtaget til at træne med Eliteholdet én eller flere gange i ugen, men forsat har hovedparten af sin træning sammen med de øvrige K2 svømmere.

De svømmere som vurderes egnet og som har vist læringsevne og vilje, rykkes op på klubbens Elitehold eller K1 når de ikke længere er årgangssvømmere. Hvis en svømmer ikke ønsker eller ikke vurderes klar til at rykke op, får man tilbud om at få yderligere et år på K2, eller tilbud om at svømme på et af klubbens medley hold, hvor kravene til færdighed og træningsmængde ikke er så hårde.

 

Yderligere information

Træningen tager udgangspunkt i 6-8 træningspas i ugen. Progression og stigning i trænings-mængde aftales individuelt med træneren. Det forventes deltagelse ved sportslige aktiviteter som mesterskaber, invitationsstævner, træningslejre, og det forventes at svømmeren støtter op om sociale arrangementer i klubben. Der kræves "proof of fitness" ved deltagelse i alle sportslige aktiviteter. Ved tvivl er det Sportschef som afgør om en svømmer er klar til deltagelse i en sportslig aktivitet.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

K2
Mandag Tid: 05:30 - 07:30
Sted: Korsvejsbadet, 25 meter
Mandag Tid: 17:00 - 19:00
Sted: Pilegårdsbadet, 25 m, .
Mandag Tid: 17:30 - 18:30
Sted: Kastrup, Styrke, .
Tirsdag Tid: 05:30 - 07:30
Sted: Kastrup Svømmehal, 25 m, 2 m - 4 m dybt
Onsdag Tid: 05:30 - 07:30
Sted: Korsvejsbadet, 25 meter
Onsdag Tid: 15:30 - 17:00
Sted: Kastrup Svømmehal, 25 m, 2 m - 4 m dybt
Onsdag Tid: 17:00 - 18:00
Sted: Kastrup, Styrke, .
Fredag Tid: 05:30 - 07:30
Sted: Kastrup Svømmehal, 25 m, 2 m - 4 m dybt
Fredag Tid: 17:00 - 19:00
Sted: Pilegårdsbadet, 25 m, .
Lørdag Tid: 10:00 - 12:00
Sted: Pilegårdsbadet, 25 m, .
Konkurrence - Træner: Jan Carlos Hansen / Lars Merl / Mads Midtbøll /

Halvårligt kontingent : 2.550,- kr. + startgebyr: 500,- kr. = 3050,00 kr.

Periode: 01.08.2022 - 31.07.2023
Tilmeldte: 26/26
Rater: 2
Ratepris: 3050 kr.
Engangsbeløb 6100 kr.
Udsolgt

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup