Voksen - Masters

Info

Beskrivelse

På Masters vil der primært blive arbejdet på vedligeholdelse af formen og optræning til Masters stævner. Der vil blive svømmet efter program med starttider og intervaller til alle træningspas.


Forudsætning

Man skal være tidligere konkurrencesvømmer eller en habil svømmer, da niveauet er højt og der svømmes i højt tempo. Der trænes i alle stilarter, og der arbejdes ud fra en blanding af teknik, interval, sprint og langdistance mm.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

KMAS
Mandag Tid: 19:30 - 20:30
Sted: Kastrup Svømmehal, 25 m, 2 m - 4 m dybt
Tirsdag Tid: 20:30 - 22:00
Sted: Korsvejsbadet, 25 meter
Fredag Tid: 17:30 - 18:30
Sted: Kastrup Svømmehal, 25 m, 2 m - 4 m dybt
Lørdag Tid: 13:00 - 14:15
Sted: Pilegårdsbadet, 25 m, .
Svømmeskole - Træner: Emil Schmidt /
Periode: 15.08.2022 - 10.06.2023
Tilmeldte: 40/42
Rater: 2
Ratepris: 1350 kr.
Engangsbeløb 2700 kr.
Tilmeld

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup