Voksen - helårssvøm - NYHED

Info

Beskrivelse

Dette hold svømmer hver lørdag hele året rundt om vinteren (september-april) i svømmehallen og om sommeren (juni-august) i åbent vand på stranden. Holdet svømmer samtidig med KVIK TRI TEAM. Der er selvfølgelig træner på holdet både i svømmehallen og på stranden.


Forudsætning

Du skal være helt tryg i vandet og kunne svømme OK mange baner uden pause. Der er lagt op til 2 timers træning når vi er i svømmehallen. Når vi er på stranden, så dækker de 2 timer over både opvarmning på land, svømning og udstræk.

Hvis holdet lyder som noget for dig, men at du mangler noget på svømmeteknikken, så anbefaler vi at du også tilmelder dig et af vores øvrige voksenhold begynder eller letøvede. Der er 50% rabat på hold nr. 2 du tilmelder dig.


Udstyr

Når vi svømmer i åbent vand, så er det et krav at alle skal svømme med våddragt og havtaske af hensyn til sikkerheden. Dette er udstyr som du selv skal medbringe.


Særligt tilbud sommeren 2022

Du tilbydes ekstra åbent vand træning alle mandage fra 30. maj til og med 29. august.


Åbent hus Swim Week 24

Mandag d. 13. juni holder vi åbent hus hvor du må invitere nye svømmere til at prøve open water træning. Det kan være din familie, store børn som er habile svømmere m.fl. For at deltage, skal man være tryg ved at svømme i åbent vand - men det er Ok at man mangler øvelse i at svømme i fx høje bølger.


Mødested på stranden

Jollerampen i lagunen på Amager Strandpark:

Jollevej, 2300 København S

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Helårshold999O
Lørdag Tid: 07:00 - 09:00
Sted: Korsvejsbadet, 25 meter
Svømmeskole - Træner: Benjamin Jensen / João Mantas /
Holdnummer: 999O
Periode: 01.08.2022 - 31.07.2023
Tilmeldte: 2/5
Rater: 2
Ratepris: 1050 kr.
Engangsbeløb 2100 kr.
Tilmeld

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup