Familiemedlemskab

Info

"Familiemedlemskab" er forbehold dig, der ikke allerede er medlem af Svømmeklubben KVIK Kastrup, men som er familiemedlem til et nuværende medlem i Svømmeklubben KVIK Kastrup.

Tilmeld dig selv eller et familiemedlem til et "Familiemedlemskab", hvis du ønsker at kunne forhåndstilmelde et familiemedlem, der ikke allerede er medlem af Svømmeklubben KVIK Kastrup. Tilmeld familiemedlemmer senest den 11. juni for at få en forlomme og muligheden for at tilmelde jer den nye sæson, når vi åbner for nuværende medlemmer d. 12. juni kl. 10.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

FAM
Mandag Tid: 05:45 - 06:15
Sted: Kastrup Svømmehal, 25 m, 2 m - 4 m dybt
Svømmeskole - Assistent (Adm): Ingen Undervisning /
Periode: 19.08.2022 - 11.06.2023
Tilmeldte: 1/1
Pris: 0 kr.
Udsolgt

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup