Børn - Rising Stars

Info

Rising Stars - svømning for børn med handicap og særlige behov

 

Niveau

Rising Stars Sølv (Letøvede)

Rising stars Guld (Øvede)

Derudover har vi hold for "Børn med særlige behov" som vi kalder for Rising Stars Bronze (Begyndere). Dem kan du læse mere om på vores tilmeldingsside.

 

Alder

7-10 år med en fysisk funktionsnedsættelse eller nedsat svømmer Søndage kl. 11.00-12.00

11-15 år med alle typer af handicap, incl. autisme svømmer Søndage kl. 12.00-13.00 

 

Beskrivelse

Rising Stars er hold hvor man under kyndig træning får lært det svømmetekniske og får et fællesskab med andre parasvømmere. Vi har hele svømmehallen for os selv, så der er god plads til at forældre/ledsagere kan sidde og se på. 

Rising Stars holdene er for børn i alderen 7 – 15 år som kommer fra hele Sjælland. Dette er et parasvømme fællesskab for børn som elsker vand og som er klar til at svømme selv, naturligvis guidet af vores to dygtige trænere. I praksis betyder det at svømmeren, for at kunne tilmelde sig holdet, skal være helt tryg ved plask og sprøjt og kan dykke under vandet uden at holde sig for næsen.

Når svømmeren er klar til at træne mere, vil vi hjælpe med at finde et lokalt svømmehold, samt der er muligt at komme på Parasport Danmarks boblehold. Svømmer og forældre vil blive en del af landsdækkende svømmefællesskab.

 

Før tilmelding

Inden tilmelding bedes I kontakte Anne-Dorte Andersen fra Parasport Danmark:

Mail ada@parasport.dk

Telefon +45 21 34 44 24

 

Generel info

Rising Stars er et Parasport Danmark projekt, som har fokus på at få flere børn med en funktionsnedsættelse til at blive aktiv indenfor atletik, bordtennis og svømning. I Danmark har vi Rising stars svømmehold som er etableret i fællesskab med svømmeklubber over hele landet. Der er Rising stars hold i Århus, Odense. Korsør og Kastrup. Du kan følge os på Facebook: Parasvømning. For generel info om Rising Stars kontakt Anne-Dorte Andersen:

Mail ada@parasport.dk

Telefon +45 21 34 44 24

 

Kontingent

Holdet er støttet af Parasport Danmark, derfor er kontingentet så lavt i denne sæson.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup