Børn - Aquafit 7-11 år

Info

Beskrivelse

Aqua Fitness for børn er en effektiv og let træningsform, hvor vi arbejder med hele kroppen. Vi arbejder med forskellige former for redskaber, og vi kombinerer konditions-, styrke- og bevægelighedstræning. Du skal være glad for at bevæge dig i vand, have lyst til at blive forpustet og have let til smil.

 

Alder

Børn i alderen 7-11 (Hvis dit barn ligger uden for denne aldersgruppe, kan du kontakte kontoret på kontor@kvikkastrup.dk og høre om dit barn passer ind på holdet og/eller høre om andre muligheder.

 

Adgangskrav

Der er ingen krav til barnet for at kunne deltage på dette hold, men det forventes at du er tryg i vand.

 

Bassin

Kastrup Svømmehal, Røllikevej 4, 2770 Kastrup - Lille Bassin (60-120 cm + 28)

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup