Vandtilvæn - Nyt navn 22/23

Info

I sæson 2022-2023 ændres holdet til at hedde Leg & Lær

 

Beskrivelse

Vandtilvænningsholdet er for børn mellem 4-7 år.

Holdet er for børn, der er forsigtige og/eller utrygge ved vand og har behov for at tilvænne sig til vand og blive tryg, inden barnet starter på hold i svømmeskolen.

Målet er også at lære at svømme, vi kan bare gøre det i et langsommere tempo, fordi der er færre børn pr. træner på vandtilvænning. Så snart du er helt fortrolig med at komme under vandet samt flyde på mave og ryg, så anbefaler vi at du flytter til svømmeskolens hold enten svøm 5, mini-haletudse eller haletudse alt efter din alder.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup