Tumlinge 1 år

Info

Alder

Dette hold er for babyer som er 1 år ved sæsonstart i august, uanset hvornår på sæsonen at du tilmelder jer.

 

Bassin

Holdet undervises i Kastrup Svømmehals varmtvandsbassin. Bassinet er 125 cm i den lave ende og 155 cm i den dybe ende. Vandet er 34 °

 

Beskrivelse

Tumlinge 1 år henvender sig til både til babyer, der skal lære at føle sig trygge i og omkring vand, og til de som gerne vil bygge videre på de færdigheder barnet har lært på Baby 6-12 måneder. På holdene underviser veluddannede instruktører, som guider jer til at opleve hvor fantastisk et element vand er for tumlinge. 

Vandet giver mulighed for at opleve en helt anderledes bevægelsesfrihed samt lydunivers, end det er muligt på land. Når man som forælder er sammen med sin tumling i vandet, oplever man en helt speciel form for nærhed og nærvær - båndet mellem baby og forælder styrkes.

 

Adgangskrav

Barnet skal blot have alderen som svarer til holdet, så kan I starte uanset om I er helt nye i vand, eller har gået på Baby 6-12 måneder.

Korrekt påklædning - Med den rette påklædning af tumlingene, så vil vi – i langt de fleste tilfælde – kunne holde vandet fri for afføring. Derfor er der visse regler til påklædningen, som skal overholdes. 

  • Alle tumlinge skal have engangsblebuks og babybadebuks/badedragt, der slutter tæt i lårene OG i maven.
  • Er tumlingerne ikke påklædt på denne måde, vil de ikke få lov til at komme i vandet.
  • Dette gælder også de store tumlinge – som måske ikke længere går med ble.
  • En anden måde at minimere antal uheld i vandet er ved at give jeres børn mad i god tiden inden, de skal i vandet, så vi undgår opkast i bassinet.

 

Målsætning

Holdets primære fokus er at fremme barnets glæde ved vandet. 

På holdet øves der blandt andet at dykke samt svømme på maven, flyde på ryggen, med de voksnes hjælp.

 

Køb af blebadebuks

Både hos instruktørerne ved bassinet og på kontoret kan du købe både engangsble (10 kr.) og badebukser (140 kr.). Der betales med Mobilepay.

 

Ledsager

På holdet har baby én voksen med i vandet, det kan være mor, far, bedsteforældre eller anden person som barnet kender godt.

Derudover er I velkomne til at en voksen må se på.

 

Klubhus - Den Klorfri

Husk, I altid er velkomne til at bruge Den Klorfri i forbindelse med babysvømning – hvad enten det er før eller efter svømning. Så længe spisningen foregår i god tid før, sådan at vi så vidt muligt kan undgå gylp.

 

Kontingent - to muligheder for betaling

Du kan vælge at betale for hele sæsonen august - juni, incl.

2. Du kan vælge kun at betale 1. rate, således at hvis I ikke kan fortsætte i Forårssæsonen, så kan I informere os når 2. rate bliver opkrævet, så vi kan annullere den og udmelde jer pr. årsskiftet.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Følg os på Sociale medier

Instagram