Baby 6-12 måneder

Info

Alder

Baby skal være mellem 6-12 måneder gammel ved sæsonstart i august for efterårshold.

Baby skal være mellem 6-12 måneder gammel ved årsskiftet for forårshold.  

 

Bassin

Holdet undervises i Kastrup Svømmehals varmtvandsbassin. Bassinet er 125 cm i den lave ende og 155 cm i den dybe ende. Vandet er 34 °

 

Beskrivelse

Babysvømning 6-12 måneder, henvender sig til både til babyer, der skal lære at føle sig hjemme i vandet og til de som gerne vil bygge videre på de færdigheder baby har lært på 2-6 måneder.

På holdene underviser veluddannede instruktører, som guider jer til at opleve hvor fantastisk et element vand er for babyer. Vandet giver mulighed for at opleve en helt anderledes bevægelsesfrihed, samt lydunivers, end det er muligt på land. Når man som forælder er sammen med sin baby i vandet, oplever man en helt speciel form for nærhed og nærvær – båndet mellem baby og forælder styrkes. 

 

Adgangskrav

Baby skal blot have alderen som svarer til holdet, så kan I starte uanset om I er helt nye i vand, eller har gået på Baby 2-6 måneder.

 

Målsætning

På holdet lærer baby at være trygge i vandet, samt dykke og lære kroppens balance i vandet at kende m.m. 

 

Særlig information

Hvis I som forældre kan mærke på babyen, at det er overvældende med alt det nye, så begynd i det små. Gå hellere lidt før op af vandet de første par gange og have fået en god oplevelse, fremfor at presse babyen igennem hele undervisningen. Omklædningen er også fuld af indtryk for den lille og dette tæller derfor med i den samlede oplevelse for baby.

 

Køb af blebadebuks

Både hos instruktørerne ved bassinet og på kontoret kan du købe både engangsble (10 kr.) og badebukser (140 kr.). Der betales med Mobilepay.

 

Ledsager

På holdet har baby én voksen med i vandet, det kan være mor, far, bedsteforældre eller anden person som barnet kender godt.

Derudover er I velkomne til at en voksen må se på.

 

Klubhus - Den Klorfri

Husk, I altid er velkomne til at bruge Den Klorfri i forbindelse med babysvømning – hvad enten det er før eller efter svømning. Så længe spisningen foregår i god tid før, sådan at vi så vidt muligt kan undgå gylp.

 

Betaling

Fra sæson 2022-2023 skal du aktivt tilmelde dig til både efterårssæson og forårssæson, hvis du ønsker at gå til svømning hele sæsonen fra august til juni. 

Fremover vil babyhold være for 1/2 sæson ad gangen.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Følg os på Sociale medier

Instagram