Klubmodul henter siden
KVIK REMA1000 Aqua Camp uge 26 (Kastrup/Korsvejen)
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind
Kom med på dette års KVIK-camp og få en masse van(d)vittige oplevelser! I samarbejde med Dansk Svømmeunion og REMA1000 inviterer Svømmeklubben KVIK Kastrup til årets sjoveste svømmecamp i uge 26.
KVIK REMA1000 Aqua Camp i Kastrup Svømmehal er for alle børn fra 8 år (der er camp for 5-7 år i Pilegårdsbadet). Det er dog et krav, at man skal kunne klare omklædningen, toiletbesøg med videre selv. Der er ingen krav til kompetencer eller svømmeniveau: alle kan deltage - uanset niveau.
Campen foregår mandag til torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag kl. 8.00-15.00, og du vil blive sat i en gruppe efter alder og svømmeniveau, således at du får mest muligt ud af tiden i vandet. Har du ønsker til holddelingen, bedes du skrive det som kommentar ved tilmelding.
På campen kommer du til at opleve et hav af van(d)vittige aktiviteter både i og uden for bassinet. Du vil have svømmeundervisning omkring 2 timer om dagen og kommer hurtigt til at føle dig mere sikker i vandet og rykke dig rent svømmemæssigt. Vi lover dig, at det bliver super sjovt!
Det er aflevering alle ugens dage mellem kl. 8:00-8:30 på græsplænen ved Kastrup Svømmehal (Røllikevej 4, 2770 Kastrup), svømningen foregår dog i Korsvejsbadet om formiddagen (Tårnbyvej 1, 2770 Kastrup). Vi går samlet til svømmehallen på tryg og sikker vis.
Medbring madpakke (der vil blive serveret frisk frugt og saft i de små pauser), svømmetøj, svømmebriller, håndklæde og tøj til fysisk aktivitet på land - inde og ude. Det er smart at have badetøj med navn på. Det er muligt at købe badetøj med navn på hos vores samarbejdspartner SwimKing HER med gode rabatter.
Alle deltagere på campen vil modtage en lækker goodiebag bestående af:
- En mulepose
- En t-shirt (husk at registrere størrelse ved tilmelding)
- En drikkedunk
- Et par svømmebriller
- En KVIK-hættetrøje (husk at registrere størrelse ved tilmelding - OBS. de er lidt små i størrelsen)
- Diverse lækre snacks fra REMA1000
Har dit barn allergier, har du vigtig information eller kommentarer til bookingen, bedes du skrive det ved tilmelding. Du vil ved tilmeldingen blive bedt om at tage stilling til, om du vil give samtykke til at dit barn må fremgå på et holdbillede og på situationsbilleder for ugen. Holdbilledet printes og gives med hjem til deltagere, men lægges ikke på nettet. Situationsbillederne kan blive lagt på Facebook/Instagram.
Du vil modtage et udspecificeret program og mere info et par uger inden campens start.
OBS. Det er ikke muligt at få tilmeldingen refunderet fra 1. juni 2022.
Tilmeldte
101 /101
Tilmeldingsfrist
28.06.2022
Tidspunkt
27.06.2022 kl. 08.00 - 01.07.2022 kl. 15.00
Sted
Klubhus "Den Klorfri"
Pris
1495,00 kr.

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup