Klubmodul henter siden
Eventfredag uge 50: Vanddisco kl. 17:30
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Eventfredag uge 50: Vanddisco

Til vanddisko er der høj musik, popcorn, slush-ice, discolys, lasere og meget mere. Det bliver VILDT.

Der vil være muligt at komme ind i omklædningen fra kl. 17:15-17:30. I må hoppe i vandet fra kl. 17:30. Vi leger og fester til kl. 19:00, hvorefter alle har 15 minutter til at komme igennem omklædningen og ud af hallen.

Fra 17:30-19:00 vil der være musik, lys, popcorn, slushice og leg i vandet. Husk badetøj da disco foregår i vandet. Husk også håndklæder og eventuelt også en badekåbe - alle snacks skal spises/drikkes på kanten. OBS. alle deltagere skal være komfortable på dybt vand og skal kunne klare sig selv i vandet.

Det er muligt at aflevere sit barn, men ikke muligt at gå med ind til eventet. I må meget gerne tale med jeres børn om, at de ikke må gå fra eventet uden at aftale det. Vil de hjem før tid, må de meget gerne tage fat i en med KVIK-tøj, så vi kan få fat i jer forældre. Vi er mange fra KVIK med til eventet og mange, der holder opsyn.

 


Tilmeldte
44 /75
Tilmeldingsfrist
17.12.2021
Tidspunkt
17.12.2021 kl. 17.30 - 17.12.2021 kl. 19.00
Sted
Pilegårdsbadet
Pris
150,00 kr.

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup