Beskrivelse – Voksenhold

For voksne svømmere har vi både hold med undervisning og hold med fri motionssvømning.

Voksne begyndere

Holdet ”voksne begyndere” svømmer ligger mandag og tirsdag aften i Pilegårdsbadet og onsdag aften i Korsvejsbadet. Der er 2 trænere på holdet. Undervisningen foregår enten samlet som hold, med fællesundervisning, eller individuelt efter ønske.

Vi træner fx: korrekt svømning af de 4 svømmearter, korrekt vejrtrækning, vi dykker, laver forskellige vandøvelser, leger og ikke mindst hygger. Vi lægger meget vægt på den enkeltes ønske, hvad skal resultatet blive af svømmeundervisningen.

For at blive tilmeldt dette hold, skal du have kendskab til de forskellige svømmearter, kunne svømme mindst en svømmeart, og du må ikke være bange for at få vand i hovedet. Desuden ser vi gerne, at du kommer hver gang.

Vandskræk for voksne

Holdet ”vandskræk for voksne” svømmer hver tirsdag i Pilegårdsbadet kl. 21:15-22:00, vi svømmer i begge hallens bassiner, og der er 2 trænere på holdet. Undervisningen foregår enten samlet som hold, med fællesundervisning, eller individuelt efter ønske.

Vi træner fx: Vandtilvænning, bevægelse i vand, svømmeteknikker, vejrtrækningsøvelser, flydeøvelser på maven og ryggen, vi dykker, leger og ikke mindst hygger. Vi lægger meget vægt på den enkeltes ønske, hvad skal resultatet blive af svømmeundervisningen.

Der er ingen krav for at blive tilmeldt dette hold. Du skal bare have et ønske om at kunne bevæge dig i vand.
Til din oplysning svømmer vi ikke med hjælpemidler som arm vinger og korkbælter. Der vil altid være mindst en træner med i vandet. Desuden ser vi gerne, at du kommer hver gang.

Crawlhold

Crawlholdene svømmer hver torsdag i Pilegårdsbadet og onsdag i Korsvejsbadet. Der er pt. 3 hold. Torsdagsholdene er plads til 15 svømmere, og der er 1 træner på holdet, mens der på onsdagsholdet er plads til 20 svømmere, og der er 2 trænere på holdet.

Undervisningen foregår både samlet som hold og individuelt. På holdet arbejdes der med at lære korrekt crawlteknik, med fokus på elementer som kropsposition, hovedstilling, vejrtrækning og benspark. På holdet introduceres korte træningsserier, så der trænes også udholdenhed primært i crawl.

Der er ingen krav til at blive tilmeldt dette hold. Du skal bare have et ønske om at forbedre din crawl. Desuden ser vi gerne, at du kommer hver gang.

Vandgymmnastik

Mandag aften kører vi vandgymnastik i varmtvandsbassinnet i Kastrup Svømmehal. Holdet kører i 45 min fra kl. 20.00-20.45. Herefter er der mulighed for at sidde 15 min i boblebadet.

Vandgymnastik er en effektiv og skånsom træningsform, hvor vi arbejder med hele kroppen. Vi arbejder med forskellige former for redskaber, og vi kombinerer konditions-, styrke- og bevægelighedstræning.

Da du ikke skal bære din egen vægt i vandet, er vandgymnastik velegnet til overvægtige og personer med led og rygproblemer.

Der er ingen krav til at blive tilmeldt dette hold. Du skal bare være glad for at bevæge dig i vand, have lyst til at blive forpustet og have let til smil.

Voksen motion

På klubbens motionshold er der mulighed for at svømme efter eget ønske, benytte saunaen, eller bare svømme for at “snakke”.

Der er altid mindst én træner på kanten. Så ønsker du at få enkelte fif, til at forbedre din svømmestil, skal du blot kontakte træneren.

Der er mulighed for at motionssvømme på følgende dage:

  • Tirsdag i Pilegårdsbadet fra kl. 20:30-22.00
  • Torsdag i Pilegårdsbadet fra kl. 20:00-21:45
Print Friendly, PDF & Email