Ungdomsvandpolo

I KVIK – Ungdomsvandpolo udvikler vi fysik, svømmeevner, tekniske færdigheder med bold i vandet og selvfølgelig vandpoloegenskaber. Samtidig bliver der også lagt stor vægt på, at det skal være sjovt, og fordi det er en holdsport, skal der være plads til alle.

Holdet har en god blanding af drenge og piger i alderen 11-16 år. De er delt op i en begyndergruppe for de nye og yngste, og en gruppe for dem som har spillet længe. Ungdomsholdet deltager med U13 og U15 hold til DM og pokalturneringer rundt om i landet, og er med i 2. division øst. De bedste spillere bliver udtaget til at træne en gang om måneden med deres aldersrespektive landshold, så de har mulighed for udtagelse til internationale stævner.

Ungdomsvandpolo har et trænerteam bestående af erfarne spillere og trænere, som er bidt af sporten og af at give holdånden videre. Vi har Erik, som er tidligere konkurrence svømmer i KVIK og er rykket over til vandpolo; Eva, som har været målmand for det danske kvindelandshold; Florin, som er erfaren træner fra Rumænien; og Tom, som har været med i “gamet” i rigtig mange år og har gennem tiderne trænet både damer, piger, ungdom og seniorer. De forstår at skrue nogle træningsprogrammer sammen, så alle bliver udfordret i forhold til det niveau de passer ind i.

Træningstiderne ligger på følgende dage:

  • Onsdage fra 18.45 til 20.00 U13/U15/U17 både drenge og piger. Det første kvarter er til opvarmning på land med og uden elastik.
  • Fredage 18.30 til 20.00 U13/U15/U17 både drenge og piger.
  • Lørdage 15.45 til 17.45 U13/U15/U17 både drenge og piger. Det første kvarter er til opvarmning på land med og uden elastik.

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere om Ungdomsvandpolo så kontakt Mette Kjærgaard på mobil 2655 6306 eller på mail vandpolo@kvikkastrup.dk .

Print Friendly, PDF & Email