Sponsorsvøm 2022 


Hvad er sponsorsvøm?

Det er en årlig begivenhed i KVIK Kastrup, hvor det er muligt som svømmer at samle sponsorbeløb ind til sig selv og klubben. Når man svømmer meget, er det sjældent muligt at have et fritidsjob, og samtidig koster det en del at gå til svømning – så derfor kan det være rart at have en sponsor.

På sponsorsvøm-dagen svømmer alle tilmeldte svømmere, så langt som muligt på en time. Hver meter, der svømmes, sponseres med f.eks. 10, 20, 25, 50 øre eller 1-2 kroner. Der kan selvfølgelig også laves aftale om et fast sponsorbeløb (dog er mindstebeløbet 200 kr.). Man kan kun svømme denne dag, hvis man er sponseret. Halvdelen af sponsorbeløbet går til svømmeren selv og den anden halvdel til klubben. De penge, der svømmes ind, reserveres på en klubkonto i svømmerens navn (ophører man med at svømme i KVIK, tilfalder beløbet dog klubben). Pengene kan bruges til udstyr, træningstøj, træningslejre og arrangementer i klubregi.

Video fra Sponsorsvøm 2021

Hvad skal du gøre?

Du skal i gang med at finde sponsorer. I det udsendte materiale er der gode fif at hente til at skaffe sponsorer, ligesom vi har vedhæftet alt det praktiske, du har brug for. Print sponsorkontrakten og infosiderne om Sponsorsvøm og KVIK, tag materialet under armen, kom i gang med at finde sponsorer.

Hvornår afholdes sponsorsvøm?

Sponsorsvøm afholdes i år (2022) d. 12. marts i Pilen og er obligatorisk for alle svømmere på konkurrencehold Elite, K1, K2, K3, K4 og K5.

Deadlines

  • 4. marts - Deadline for indtastning af kontrakter indeholdende firmalogoer er fredag den 4. marts. 
  • 11. marts - Deadline for kontrakter uden logo er helt frem til dagen for sponsorsvøm, den 11. marts.

Hvordan får du indgået sponsoraftaler?

Du kan tage kontakt til virksomheder, forretninger, familie og venner. Du tager brochuren og kontrakten med og går ud til en mulig sponsor – tag evt. far eller mor med eller følges to og to. En god idé kan også være at forberede en lille præsentation af dig selv som svømmer: dit hold, hvor meget du træner – hvordan det går for dig – og hvad du håber for fremtiden.

Forventninger til dig som svømmer

Sponsorsvøm er en kritisk aktivitet for KVIK’s svømmeafdeling. En meget stor del af pengene, der svømmes ind til sponsorsvøm betaler startpenge, stævneomkostninger og træningslejre for svømmerne. Bestyrelsen har besluttet, at halvdelen af sponsorindtægterne tilfalder svømmeren via tilskud, som reserveres til svømmeren. Denne beslutning har en fantastisk effekt, ikke alene bliver der flere penge til den enkelte svømmer, men endnu vigtigere, så får svømmeafdelingen endnu flere penge, hvilket er en af årsagerne til, at KVIK igen i år kan tilbyde et omfattende og udviklende stævne program. Så sponsorsvøm er en fantastisk mulighed for dig til at komme ud og reklamere for dig selv, din sport og din svømmeklub. Sponsorsvøm er også en fantastisk mulighed for at samle penge ind til dig selv og din svømmeklub, så du på den måde via dine sponsorater får samlet penge ind til dig selv, men også til KVIK. Du får med dine sponsorater tilskud til at betale for udstyr, træningslejre mv., og KVIK får penge, som gør det muligt for dig som svømmer at deltage i stævner, mesterskaber, træningslejre mv. med mindst mulig egenbetaling. Stopper man med at svømme i KVIK, tilfalder tilskuddet klubben.

Vi har en forventning om, at du i forbindelse med sponsorsvøm gør en stor indsats for at samle så mange sponsorer og penge ind som muligt. Svømmer du på klubbens K1, K2 eller K3 forventer vi, at din indsats kan måles i;

  • K1/KT; 7 kontrakter eller 6.000 kr. eller mere
  • K2; 5 kontrakter eller 3.500 kr. eller mere
  • K3; 3 kontrakter eller 2.000 kr. eller mere


Hvem er sponsorudvalget?

Sponsorudvalget består af: Anette, Flemming, Grith, Johnny og Karina.

Kontakt os på: sponsorsvoem@kvikkastrup.dk


Materiale:

Invitation og praktisk information 2022

Sponsoraftale 2022

Støt Sponsorsvøm Folder

Video fra Sponsorsvøm 2021 

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup