Nye initiativer - kom og vær med!

I KVIK Kastrup har vi nye initiativer som vi har lavet til dig som mangler at være aktiv under Coronanedlukningen. Se herunder hvilke initiativer der passer bedst på dig og tilmeld dig holdet under menuen "Events".


Til alle voksne og forældre til børn i KVIK:
Stress Coach Benedicte Holm Bøgelund holder 45 minutters indlæg om flg. tema: "Brug din hjerne som medspiller og kom lettere gennem Corona-hverdagen". Indlægget drejer sig om:
• Forstå, hvad der foregår i vores hjerner, når vi er under pres og skal jonglere mellem hjemmearbejde, hjemmeskoling, leg osv.
• Få konkrete værktøjer til at komme lettere igennem Corona-hverdagen. Hvis vi skaber bedre arbejdsbetingelser for vores hjerne, kvitterer den med trivsel, produktivitet, overskud og mere smidige relationer.
Ønsker du at deltage i denne session d. 9/2 kl. 19.30, kan du tilmelde dig denne på følgende link:

 

Alle medleyhold i Svømmeskolen:
Én gang om ugen kan du deltage i et virtuelt træningsforløb for, hvor vores svømmetræner og fysioterapeut Jan Carlos Hansen, vil stå for programmerne.
Programmerne vil løbende have forskellige fokusområder, så som cardio, mave, ryg, ben og ”mindfulness”. Programmerne vil ca. tage 1 time herunder gennemgang af dagens øvelser og selve udførelsen af programmet. Så er du klar til at få gang i kroppen igen, så find dit træningstøj frem.
Så lover vi at I nok skal få pulsen op, mens I har det sjovt til vores ”træning i hjemmet” forløb.
Går du på Medley A, B eller C er der træning hver lørdag kl. 13.00 – Du kan tilmelde dig træningen på flg. link:
Går du på Medley D eller E er der træning hver lørdag kl. 14.30 – Du kan du tilmelde dig træningen på flg. link:

 

Svømmeskolebørn i alderen 3 år til 6 år (eller alle der elsker eventyr og historier):
I februar læser KVIK højt for klubbens mindste medlemmer! Hver tirsdag kl. 16:00-16:30 er det muligt at få læst højt af forskellige eventyr og historier. Det vil blandt andet blive læst op af H.C. Andersen og Brødrene Grimm, ligesom vi vil arbejde os igennem spændende interaktive historier. Højtlæsningen foregår over Teams sammen med Karoline Dyppel fra vores svømmeskole. Højtlæsningen henvender sig til klubbens yngste medlemmer, men alle er velkomne!
Du kan tilmelde dit barn (eller dig selv) til højtlæsning her:

 

Svømmeskolebørn fra 7 år og op efter:
Bevæg jer sammen, stræk længere, løft højere og afspænd dybere med familieyoga.
Familieyoga er populært som aldrig før, da det udover at virke positivt overfor stress, uro og angst - styrker familiens samhørighed, vitalitet og nærvær.
I familieyoga kan alle deltage og vil via storytelling og momenter fra cirkusyoga, blive ført gennem partnerøvelser, flyvende yoga, lege, yogamassage, mindfulness og afspænding.
Du lærer tips til sunde rutiner, yogapustere og mindbreaks. Ikke bare til brug foran computer og i skole, men også i sport, fritid og hverdag. Lidt og godt der gør en stor forskel for dig og hele familien.
Jeg kan garantere det bliver udfordrende, lærerigt, afslappende og sjovt:-)
Du kan tilmelde dit barn og gerne dig/jer selv hver tirsdag kl. 15.00 til familieyoga her:

 

Til alle familierne i KVIK afholder vi løbende søndagschallenges:
Hver søndag i februar udfordrer vi, i Svømmeklubben KVIK, Jer til en Challenge! Vi sender en Challenge ud til alle klubbens medlemmer. De planlagte Challenges er blandt andet: bagekonkurrencer, skov- og strandstratego, orienteringsløb med opgaver ala stormester og quizzer. Når du/dit barn gennemfører en Challenge, kan du sende et billede til os på Facebook/mail og være med i lodtrækningen om KVIK-præmier.
Tilmeld dig her og få tilsendt ugens Challenge hver søndag morgen:

 

God fornøjelse.

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup