KVIK REMA1000 Aqua Camp er for børn i alderen 5-12 år. Det er dog et krav, at alle deltagere skal kunne klare omklædningen, toiletbesøg mm. selv. Der er ingen krav til barnets kompetencer eller svømmeniveau så alle kan deltage - uanset niveau.

KVIK-campen foregår mandag til fredag kl. 8-16, og barnet vil blive tildelt en gruppe på baggrund af alder og svømmeniveau. Ved at gøre dette, får dit barn mest muligt ud af tiden i vandet. På KVIK-campen kommer barnet til at opleve et hav af van(d)vittige aktiviteter både i og uden for bassinet. Der vil være svømmeundervisning minimum 2 timer om dagen og børnene kommer hurtigt til at føle sig mere sikker i vandet og de vil rykke dig rent svømmemæssigt set. Det bliver super sjovt!

Læs mere og tilmeldt dit barn her:

Uge 26 (udsolgt, men du kan tilmelde dig ventelisten).

Uge 27

Uge 30

Uge 31

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 32 52 14 65 eller send os en mail på kontor@kvikkastrup.dk.

Vi glæder os til at se jer. 

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup