Gravid & Efterfødselstræning  

I KVIK Kastrup har vi tidligere haft en stor afdeling for dig, der er gravid og når du har født. Hvor vi sammen med en veluddannet instruktør tilbød træning og guides til at hjælpe din krop igennem din graviditet og efter fødslen med at komme tilbage i form igen. Denne afdeling lukkede desværre i sommeren 2021. 

Vi arbejder på at kunne genstarte gravid- og efterfødselstræning i løbet af 2022. 
Følg med her på siden, som vi opdaterer så snart vi ved mere. 


Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte KVIK Kastrup kontoret på 32 52 14 65 eller send en mail direkte til konto@kvikkastrup.dk

 

Tidligere deltagere på holdene har sagt: 

”Fornemmelsen af at komme ned i det varme vand var næsten det bedste i min graviditet. Det var så rart at kunne røre sig uden at føle sig besværet. Det er noget helt særligt at lave afspænding i vand. Mettes gode humør og åbne person gør, at man føler sig set og velkommen. Samtidig er det rart at møde andre gravide, man kan dele erfaringer og bekymringer med. Endelig er der en super fin stemning i facebookgruppen, hvor vi ønsker hinanden tillykke med babyerne. Man føler, man er med i et fællesskab”, Jeanette, mor til 3.


”Jeg havde en begyndende bækkenløsning i slutningen af min graviditet, så afspænding og træning i vand hjalp mig rigtig meget igennem den sidste del. Man føler sig let og afslappet i vandet og så smitter Mettes glade humør bare så meget, så hver gang var med masser af grin og hygge. Kan varmt anbefales herfra”, Sarah Møller, mor til 1.

 

”Træning og afspænding i vand er en god motion for den for den gravide krop, som ikke bevæger sig så smidigt på landjorden som i vand - og så er det da fantastisk, at man kan hoppe selvom man er i uge 38. Bevægelse i vand er også en fantastisk lindring, hvis man har meget væske i kroppen. Jeg har anbefalet gravidsvømning til alle mine veninder - dem der er gravide og dem der har planer

Herom”, Lenette Kaalund, mor til tvillinger. 

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup