Gravid & Efterfødselstræning  

I KVIK Kastrup har vi en afdeling for dig, der er gravid og når du har født. Her får du sammen med vores veluddannet instruktør og fysioterapeut, Mette Rask og samarbejdspartnere, træning og guidet til at hjælpe din krop igennem din graviditet og efter fødslen med at komme tilbage i form igen.


Vores hold for gravide foregår i varmt vand, hvor du kommer til at styrke og træne din krop så den bliver stærk i bl.a. bækkenbund, de dybe mave- og rygmuskler samt en god gang afslapning til sidst, hvor du får ro og mærker hvordan den lille i din mave er glad for at mor passer godt på sig selv. Du er i trygge hænder hos os og holdet er kendetegnet ved høj faglighed, masser af hygge, tid og hjælp til dig der har brug for at få skræddersyet træningen, så den passer til dig. Vi går meget op i at du har det godt og at du får arbejdet med de specifikke områder som du har brug for.


Vi har pt følgende hold på programmet:

- Gravidgym i vand (for dig der er gravid),

- Barselspakken (for dig der er blevet mor og skal forkæles),

- Kom og prøv Gravidgym i vand (for dig der vil prøve vores forskellige hold),

- Gravidfysio og fødselsforberedelse,

- Efterfødselshold (for dig der vil i god form efter fødsel vejledt af fysioterapeut).


Skal du være med på et af vores hold, så læs gerne beskrivelsen på holdet og derefter tilmelder du dig ved at oprette en profil på hjemmesiden her. Det gør du sådan:

1) Opret en profil på siden øverst.

2) Klik ind på menuen EVENT (efter du har oprettet dig på siden).

3) Vælg det hold du vil gå på.

4) Tryk TILMELD.


Har du spørgsmål omkring dette hold er du velkommen til at kontakte KVIK Kastrup kontoret på 32 52 14 65 i vores kontoråbningstider eller send en mail direkte til Mette Rask på mette.rask@kvikkastrup.dk

 

Tidligere deltagere på holdene har sagt: 

”Fornemmelsen af at komme ned i det varme vand var næsten det bedste i min graviditet. Det var så rart at kunne røre sig uden at føle sig besværet. Det er noget helt særligt at lave afspænding i vand. Mettes gode humør og åbne person gør, at man føler sig set og velkommen. Samtidig er det rart at møde andre gravide, man kan dele erfaringer og bekymringer med. Endelig er der en super fin stemning i facebookgruppen, hvor vi ønsker hinanden tillykke med babyerne. Man føler, man er med i et fællesskab”, Jeanette, mor til 3.


”Jeg havde en begyndende bækkenløsning i slutningen af min graviditet, så afspænding og træning i vand hjalp mig rigtig meget igennem den sidste del. Man føler sig let og afslappet i vandet og så smitter Mettes glade humør bare så meget, så hver gang var med masser af grin og hygge. Kan varmt anbefales herfra”, Sarah Møller, mor til 1.

 

”Træning og afspænding i vand er en god motion for den for den gravide krop, som ikke bevæger sig så smidigt på landjorden som i vand - og så er det da fantastisk, at man kan hoppe selvom man er i uge 38. Bevægelse i vand er også en fantastisk lindring, hvis man har meget væske i kroppen. Jeg har anbefalet gravidsvømning til alle mine veninder - dem der er gravide og dem der har planer

Herom”, Lenette Kaalund, mor til tvillinger.


Har du spørgsmål omkring dette hold er du velkommen til at kontakte KVIK Kastrup kontoret på 32 52 14 65 i vores kontoråbningstider eller send en mail direkte til Mette Rask på mette.rask@kvikkastrup.dk

 

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup