Bliv frivillig

Man kan engagere sig i det frivillige arbejde i Svømmeklubben KVIK på mange måder og i forskelligt omfang. Det behøver ikke være en stor tidsmæssig indsats, man gør for at kunne bidrage til foreningens arbejde.

I Svømmeklubben KVIK udføres al bestyrelses- og udvalgsarbejde af frivillige i Svømmeklubben KVIK, lige som størstedelen af vores aktiviteter. Det er lige fra bemandingen af den Klorfri, over sportslige aktiviteter som svømmestævner, triatlonkonkurrencer, poloturneringer til Juleklip.

Den frivillige indsats er vigtig for foreningen. Uden den fungerer foreningen ikke.
Det skal være en god oplevelse af være frivillig hos os. Den frivillige indsats skal derfor give mening for netop dig.
Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan du kan blive frivillig i Svømmeklubben KVIK, så send en mail til ...

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup