Erhvervsklub

I KVIK Kastrup er vi i fuld gang med at bygge på vores populære erhvervsklub, som favner bredt mellem flere forskellige former for virksomheder, også lokale virksomheder, så vi kan støtte hinanden.

I KVIK Kastrup Erhvervsklub sætter vi det højt at du får værdi for pengene og din tid. Igennem året vil der løbene komme foredrag der tæller alt fra Dansk Erhvervs direktør til Klub Chef og andre aktører som vil vidensdele med dig. Der vil også være arrangementer, der giver værdi for dig og dine ansatte, vidensdeling og ikke mindst opbygning af dig et godt netværk.

Et medlemskab i KVIK Kastrups Erhvervsklub koster 5.000,00 pr år, med minimum 6 – 7 møder af forskellig karakter som foredrag, udflugter, m.m. I det nye år vil der være arrangementer og foredrag som vil blive udbudt til medlemmerne i erhvervsklubben samt en ledsager pr. arrangement. Vi stræber os på at overholde Corona restriktionerne ifølge sundhedsministeriet, og vi vil derfor foruden hvert arrangement kontakte tilmeldte herom.

Tilmeld dig i dag ved at ringe på tel. +45 32 52 14 65 eller send en mail på kontor@kvikkastrup.dk

Psss.... Har du downloaded den seneste brochure omkring KVIK Kastrup Erhvervsklub? Hent den her.

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup