Efterfødseltræning i KVIK med fysioterapeut Fortsætterhold

 
 
 
Har du lyst til at bevæge dig på en styrkende og stabiliserende måde efter din graviditet og fødsel/kejsersnit?
Har du født for mindst 6 måneder siden?
Så er vores efterfødselshold - fortsætter måske noget for dig?

Du får:

* 10 uger eksklusiv træning for dig med vores veluddannede og meget erfarne fysioterapeut.
* En stærkere og mere udholdende morkrop gennem øvelser, der udfordrer både din kondition og styrke.
* Sved på panden og pulsen op gennem udfordringer, leg og gode grin.
* Fortsat genoptræning af din bækkenbund og dine dybe mave- og rygmuskler.
* Træning på et lille eksklusivt hold, hvor vi holder afstand, spritter af og ikke mindst hygger.
* Træning af hele din krop med tips og tricks til, hvordan du kan komme gamle skader til livs og får bevæget din morkrop stærk igen.
* En dejlig guidet udstrækning og ikke mindst afspænding efter hver træning.

Du er i trygge og fagligt kompetente hænder hos vores fysioterapeut, som tilpasser træningen, så den passer til netop dig og dit niveau - især hvis du har født ved kejsersnit. 

Du er velkommen lige som du er!
Vi glæder os til at se dig.

 

Det praktiske:
  • Tid: Tirsdag 12.30-14.00
  • Sted: I træningslokalet ved siden af Den Klorfri i Kastrup Svømmehal på Røllikevej 4
  • Start: Når det passer dig. Der er løbende optag på holdet, så send en mail til mette.rask@kvikkastrup.dk for at høre, hvornår vi har plads til dig.
  • Deltagerantal: Små eksklusive hold med maks. 9 deltagere.
  • Første gang: Der er løbende opstart på holdet, så du kan starte, når det passer dig. 
  • Faciliteter: Vi har plads til din barnevogn udendørs lige foran træningssalen med store vinduer, så du hele tiden kan se din barnevogn. Der er både pusle- og ammefaciliteter inde i vores træningslokale.

Tilmelding:

Du skal oprette en profil på vores hjemmeside og derefter finder du det ønskede Efterfødselshold under topfanen EVENTS.
Prisen er 1550 kr. for 10 ganges træning á 1 1/2 times varighed..
Du er desuden garanteret en plads på et af vores hold i babysvømning for dig og dit barn, når du er tilmeldt et af vores Efterfødselshold.
 

Tidligere deltagere Udtaler:

"Jeg har gået til gravid i vand og efterfødselstræning hos Mette og kan på det varmeste anbefale Mette som underviser! Det var under graviditet og i barslen mit ugentlige frirum og Mette sørgede for både effektiv træning og altid god stemning! Mette er empatisk og rummelig og giver mange gode råd med på vejen. Tak :)." Mette Møller Jensen, mor til 3
 
"Jeg har gået til gravidsvømning i vand og efterfødselstræning, og kan tydeligt mærke, at min krop er blevet stærkere. Mette har blik for den enkelte deltagers niveau, og hun er super god til at lave passende udfordrende øvelser. Energien til træningen er god med masser af grin og nærvær. Det er ganske enkelt umuligt at gå derfra i dårligt humør.
Jeg konsulterede desuden Mette i forbindelse med genoptræning efter kejsersnit, hvilket også varmt kan anbefales. Takket være Mette kom jeg i gang med arvævsmassage, og mit ar heler rigtig fint.
Alle gravide og nybagte mødre burde unde sig selv at drage nytte af Mettes ekspertise og skønne væsen".
Dortea Jensen, mor til 2
 
 

Underviser:

På holdet underviser fysioterapeut Mette Marie Rask. Mette er en meget erfaren fysioterapeut med 19 års erfaring indenfor faget. Hun er specialiseret i undersøgelse, behandling og træning af gravide og kvinder, der har født. Du kan gå til både varmtvandstræning og gravidyoga som gravid samt efterfødselstræning hos Mette i Svømmeklubben KVIK.

Mette har stor erfaring med og kompetencer indenfor behandling og genoptræning efter kejsersnit. For mere info og evt. bookning af tid kan du kontakte Mette på: mette.rask@kvikkastrup.dk

Nøgleordene for Mettes praksis er tid, ro og nærvær. Hun tilpasser træningen til dig efter dine behov og ønsker også selvom du træner på et af vores hold.

Af efteruddannelser som fysioterapeut kan nævnes: Fysio-Pilates, Før- & Efterfødselstræning, Funktionel træning med fokus på rectus diastase og bækkenbund med Elin Solheim, Fysio-Flow (træning af fascier), Mc Kenzie rygbehandling, Idrætsfysioterapi, Dynamisk Stabilitet samt Bassintræning. Mette er certificeret Yogalærer fra Hamsa Yoga Studio og certificeret Shakti Yogalærer fra Yogakompagniet med speciale indenfor graviditet, efterfødsel, overgangsalder etc.
Mette er desuden uddannet idrætsfysioterapeut og medlem af Dansk Selskab for Sportsfysioterapi samt Dansk Selskab for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi.

 

  

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup