Efterfødsel – begynder

 
 
 
Efterfødselstræning i KVIK med fysioterapeut

Du får:

* 10 ugers skræddersyet genoptræning med vores veluddannede og meget erfarne fysioterapeut.
* Træning 1 1/2 time hver gang med god tid til at amme og pusle undervejs.
* Genoptræning af hele din krop med særlig fokus på bækkenbund og den dybe stabiliserende mave- og rygmuskulatur.
* 2 træningsprogrammer med hjem samt råd og vejledning omkring hjemmetræning
* Undervisning i stimulering af din babys motorik og sanser. 
* Viden om, hvordan du bedst får genoptrænet delte mavemuskler og efter fødsel ved kejsersnit.
* Træning på et lille eksklusivt hold, hvor vi holder afstand, spritter af og ikke mindst hygger.
* Dejlig guidet afspænding efter hver træning.

Du er trygge og fagligt kompetente hænder hos vores fysioterapeut, der både tager individuelle hensyn og giver velfunderet vejledning i forhold til netop dine udfordringer undervejs i træningen.

Du er velkommen lige som du er!
Vi glæder os til at se dig.

 
Det praktiske:
  • Tid: Tirsdag kl. 10.30-12.00 eller torsdag kl. 10.30-12
  • Sted: I træningslokalet ved siden af Den Klorfri i Kastrup Svømmehal på Røllikevej.
  • Opstart: 6-8 uger efter din fødsel. Det er aldrig for sent at komme i gang med at træne din krop stærk efter graviditet og fødsel. 
  • Deltagerantal: Små eksklusive hold med max. 9 deltagere.
  • Første gang: Der er fælles opstart flere gange om året. 
  • Faciliteter: Vi har plads til din barnevogn udendørs lige foran træningssalen med store vinduer, så du hele tiden kan se din barnevogn. Der er både pusle- og ammefaciliteter inde i vores træningslokale. 
Tilmelding:
Du skal oprette en profil på vores hjemmeside og derefter finder du det ønskede Efterfødselshold under topfanen EVENTS
Prisen 1550 kr. for 10 ganges træning.
Du er desuden garanteret en plads på et af vores hold i babysvømning for dig og dit barn, når du er tilmeldt et af vores Efterfødselshold.
 
 
Tidligere deltagere udtaler:
 
Jeg har gået til varmtvands- og efterfødselstræning hos Mette og kan anbefale begge dele. Mette gør en dyd ud af at være personlig og lære alle mødres og babyers navne. Hun tager i høj grad hensyn til den enkeltes behov og skavanker og deler gladelig ud af gode råd og erfaringer. Træningen er nænsom, varieret og tydeligt fagligt funderet. Det handler om at genopbygge kroppen, og det føles rigtig godt. Og så er Mette super behagelig og møder altid en med en skøn og smittende positiv energi.
Therese Hjorth, mor til 1
Jeg er gået til gravidsvøm og efterfødselshold hos Mette og har også benyttet mig af en individuel konsultation i forbindelse med arvævsbehandling efter kejsersnittet. Både gravidsvøm og efterfødselsholdet har været fyldt med gode øvelser og masser af god energi, nærvær og et øje for hver deltagers individuelle behov. Og hvor er jeg bare taknemmelig for den vejledning jeg har fået i forbindelse med mit kejsersnitsar. Mette er en dejlig smilende, grundig og nærværende person og træner, som jeg kun kan anbefale til andre ??
Jenni Marczynski, mor til 2


"Blid, nænsom og også lidt hårdt. Sådan er Mette træning. Man føler sig i fuldstændig trygge hænder, fordi hun er fysioterapeut. Mettes særlige uddannelse i kejsersnitsmødre er et kæmpe plus. Jeg fik gode råd og vejledning i, hvordan min krop heler bedst og hurtigst. Mette skaber en super god og let stemning, hvor vi griner og snakker - både mødre og babyer. Det er skønt at træne og afspændingen i slutningen af timen er tiltrængt morforkælelse." Jeanette, mor til 3 
 
"Jeg har gået hos Mette i ca. 1,5 år både som gravid og efter fødsel.
Som gravid glædede jeg mig bare til mandag, hvor jeg skulle til gravid i vand træning. For altid efter Mettes skønne vejledning og træning, kunne jeg få få god søvn uden gravid gener i flere nætter i træk.
Efter fødsel har jeg gået på både begynder og fortsætter hold, hvor Mette har hjulpet os og trænet os til at få god holdning og fat i bækkenbund og mavemuskler igen. Jeg er stoppet nu, da jeg skal retur på arbejde, men det er først nu jeg rigtig oplever den kæmpe forskel Mettes træning gjorde. Og hvis der kommer et hold der passer med mit privat og arbejdsliv, skal jeg helt sikkert på det." Karen Juhl, mor til 2 
 

Underviser:

På holdet underviser fysioterapeut Mette Marie Rask. Mette er en meget erfaren fysioterapeut med 20 års erfaring indenfor faget. Hun er specialiseret i undersøgelse, behandling og træning af gravide og kvinder, der har født/fået kejsersnit. Du kan gå til både varmtvandstræning som gravid, gravidyoga og efterfødselstræning hos Mette i Svømmeklubben KVIK.

Mette har stor erfaring med og kompetencer indenfor behandling og genoptræning efter kejsersnit. For mere info og evt. bookning af tid til individuel behandling kan du kontakte Mette på telefon 22 90 16 35.

Nøgleordene for Mettes praksis er tid, ro og nærvær. Hun tilpasser træningen til dig efter dine behov og ønsker også selvom du træner på hold.

Af efteruddannelser som fysioterapeut kan nævnes: Fysio-Pilates, Før- & Efterfødselstræning, Funktionel træning med fokus på rectus diastase og bækkenbund med Elin Solheim, Fysio-Flow (træning af fascier), Mc Kenzie rygbehandling, Idrætsfysioterapi, Dynamisk Stabilitet samt Bassintræning. Mette er certificeret Yogalærer fra Hamsa Yoga Studio og certificeret Shakti Yogalærer fra Yogakompagniet med speciale indenfor graviditet, efterfødsel, overgangsalder etc.
Mette er desuden uddannet idrætsfysioterapeut og medlem af Dansk Selskab for Sportsfysioterapi samt Dansk Selskab for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi.  


 
 

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup