Kære nye og nuværende medlemmer i KVIK Kastrup

Som resten af samfundet går vi i KVIK Kastrup og venter spændt på, hvornår myndighederne giver os grønt lys for at åbne dørene til vores svømmehaller og omklædningsrum, så vi igen kan komme i vandet.

Vi holder os dagligt opdateret og vi har adgang til direkte kontakter i KL, hvor vi har håb om, at vi kan melde en åbningsdato ud til dig som medlem snarest muligt. Vi ønsker fra KVIK Kastrups side at I skal vide, at vi er klar til at komme igang igen snart. Om det bliver en delvis åbning eller fuld åbning ved vi ikke på nuværende tidspunkt.

I mellem tiden beder vi dig se på vores online arrangementer og hold som kører lige fra historieoplæsning for de små, til familieyoga og fysisk træning udenfor. Det hele foregår online, men vi lover dig at det kommer til at føles næsten som om du er her i virkeligheden. Vi glæder os til at se dig. Alle vores online hold ligger under menuen "Events". Kom og vær med.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle medlemmer, som har valgt at støtte os i denne svære tid for KVIK Kastrup foreningen, ved at forblive medlemmer trods manglende træningsaktivitet. Vi glæder os til snart at åbne op igen.

Med venlig hilsen

Kaj Flyger

Svømmeklubben KVIK Kastrup, Klubchef,
Mobil: 41 17 90 12
Mail: klubchef@kvikkastrup.dk

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup