Klubmodul henter siden
Voksen - Let træning & Velvære
931K
Info

Let træning er for personer, som er i gang med at komme sig over et sygdomsforløb eller døjer med skavanker. Vi vil på holdet øve nemme Aqua fitness øvelser, balance og udstrækning. 

OBS, dette er ikke genoptræning, da vores trænere ikke er uddannede fysioterapeuter. Holdet er udelukkende velvære for krop, sjæl og den vægtløse bevægelse og balance træning i vand. 

Det er vigtigt at tale med din fysioterapeut, omkring dine eventuelle begrænsninger, hvis du går i et genoptræningsforløb.

Alle er velkomne! 

 

 

Læs mere

Maria Ø er træner i lige uger og Regitze i ulige

Startdato
29.10.2021
Slutdato
17.06.2022
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 488,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 976,00 kr.
Næste rate forfalder
01.12.2021 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup