Klubmodul henter siden
Tumletid uge 45

Tumletid i Svømmeklubben KVIK Kastrup.

Er du mellem 2-6 år, kan du komme til tumletid i Pilegårdsbadet (27 grader, 60 cm dybt). Du behøver ikke være medlem af Svømmeklubben KVIK Kastrup, for at komme til tumletid.

Tumletid er en blanding af fælles lege, der udvikler børnenes motorik og vandføling, og fri leg, så der er god mulighed for at få succesoplevelser med og i vandet.

Til tumletid skal I være minimum en voksen og et barn, men det er muligt at købe billetter til flere voksne eller flere børn, hvorfor tumletid er en oplagt mulighed for at lave noget sammen mor/far/forældre og barn/børn. Tumletid kan bruge som prøvesvømning, som supplement til den almindelige svømmeundervisning eller som en hyggestund mor/far og barn imellem. Kommer I flere voksne, er det muligt at svømme i det 25-meter bassinet samtidig.

Tilmeldte
0 /24
Tilmeldingsfrist
14.11.2021
Tidspunkt
14.11.2021 kl. 09.00 - 14.11.2021 kl. 10.00
Sted
Pilegårdsbadet, undervisningsbassin
Fire personer
To personer
Tre personer
Total

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup