Antidoping & TUE-regler 


Svømmeklubben KVIK er medlem af Dansk Svømmeunion, og vi følger love og regler som er her fastlagt af idrættens officielle organisationer

Som medlem af Svømmeklubben KVIK må du naturligvis ikke benytte ulovlige præparater af nogen art jf. ovenstående gældende love og regler. Du er derfor nødt til at være meget opmærksom på hvad du spiser, og hvis du fået ordineret medicin af din læge.

Hvis din læge ordinerer medicin til dig, så følg nedenstående 4-trins vejledning fra Anti Doping Danmark, for at undersøge om det medicin, du indtager er på dopinglisten. Du kan ikke være sikker på, at din læge kender alle opdaterede antidopingregler.

HUSK: Det er altid dig selv, der har ansvar for at vide, hvad der er doping, og om du overtræder gældende regler.

Dispensationsregler (TUE-regler)

Anti Doping Danmark (ADD) følger WADA’s regler for dispensation til brug af lægemidler i forbindelse med behandling.

Er du idrætsudøver, og har du fået stillet en diagnose og skal behandles med medicin, der indeholder stoffer på Dopinglisten, skal du følge disse regler. Men det betyder ikke, at du nødvendigvis skal søge om dispensation fra Dopinglisten. Læs nedenstående vejledning og bliv klogere.

Følg de 4 TUE-TRIN, og se om du skal søge om dispensation?

  1. Er min medicin på dopinglisten?
  2. Hvilken udøvergruppe tilhører jeg?
  3. Hvornår skal jeg sende dispensationsansøgningen?
  4. Hvordan udfylder jeg dispensationsansøgningen? 

For mere information om retningslinjer hos Anti Doping Danmark og hos Dansk Svømmeunion.

Nyheder

Begivenheder i Kvik

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

Sponsor i Kvik

Vil du være vores nye sponsor?

Vi sætter det højt at samarbejde med vores sponsorer, hvor vi sammen gør en indsats for at støtte foreningslivet og lokalsporten. Vi har også eksklusive tilbud til vores sponsorer som gør at det er værdifuldt at være sponsor for KVIK Kastrup.

Følg os på Sociale medier

Formandens ord

På onsdag d. 21. april 2021 afsluttes den hidtidige nedlukning forhåbentlig. Vi kender i skrivende stund ikke reglerne, og vi ved derfor heller ikke, hvem og hvor mange vi må lade komme tilbage i hallerne for at træne, men både trænere og ledere glæder sig til igen at kunne komme i gang!

Coronapausen har været en prøvelse for os alle, men nu ser det heldigvis ud til at lysne. Vi har dog ikke ligget i dvale i coronatiden. I den første nedlukning i 2020 fik vores klubhus en gennemgribende renovering, og vi glæder os til, at alle kan komme forbi og nyde resultatet. I den seneste nedlukning har vi, som du forhåbentlig har bemærket, fået bragt vores hjemmeside up to date.

Det er bestyrelsens håb, at alle vil sætte pris på de nye tiltag, fysisk i klubben og virtuelt på vores nye hjemmeside.

Velkommen tilbage.

Jan Urban Hansen

Formand, Svømmeklubben KVIK Kastrup