Venteliste og praktisk info

Før du kan blive indmeldt i svømmeklubben, skal du skrives på vores venteliste. Hvor længe du skal vente på at få en plads på et hold, afhænger af holdtypen. De vejledende ventetider på børne- og babyhold fremgår af siden, du tilmelder dig til ventelisten. Vi bestræber os på at finde plads til dig så hurtigt som muligt, så ønsker du først at starte op efter et bestemt tidspunkt, skal du i bemærkningsfeltet angive fra hvornår, du tidligst ønsker en plads.

Når det bliver din tur på ventelisten, kontakter vi dig via e-mail med et tilbud om plads på hold. Herefter har du 7 dage til at tilmelde dig. Hvis du ikke inden for svarfristen enten har tilmeldt eller fravalgt et hold, eller på anden vis har kontaktet os, vil vi slette dig fra ventelisten. Det er derfor vigtigt, du holder dine kontaktoplysninger opdaterede og regelmæssigt kontrollerer den mailkonto, du har opgivet.

Svømmeniveau og specifikke hold

Hvis du skriver dit barn op til ventelisten for Svømmeskolen, skal du huske at besvare “Spørgsmål til ventelisten.” Det gør du ved at vælge den af de tre muligheder, der bedst beskriver dit barns niveau. Uanset hvilket af de tre niveauer, du vælger har det ingen indflydelse på din placering på ventelisten. Det hjælper os med at vurdere, hvilke holdtyper vi skal oprette for at tilbyde en plads til flest mulige børn i Svømmeskolen.

Hvis du er voksen, og vælger ventelisten Voksenundervisning, må du meget gerne i bemærkningsfeltet angive, hvilket af vores hold med voksenundervisning, du er interesseret i. Så kan vi bedst målrette vores holdtilbud til dig.

Hvor kan vi se en holdoversigt?

I KVIK ændrer vi løbende vores hold, så de tilpasses de børn, der er på holdene. Vores holdoversigt er derfor dynamisk. Det betyder, at vi ikke har den liggende på hjemmesiden. Når I får tilbudt en plads på et hold, så vil I få adgang til vores medlemssystem ‘Klubportalen’ og her vil I kunne se de hold, som er relevante for jer.

Vi har undervisningshold alle ugens 7 dage fordelt på de tre svømmehaller i Tårnby Kommune. Vi kan ikke tilbyde alle holdtyper på alle dage, i alle haller, men der vil altid være flere hold at vælge imellem for hver holdtype.

Hvilke hold, kan vi vælge?

Afhængig af holdtypen, har vi som regel pladser på flere forskellige hold, når vi tilbyder jer en plads. I får derfor lidt forskelligt at vælge imellem. I mailen vi sender jer, vil der være et link til Klubportalen, under fanen ‘Holdtilmelding’ vil du kunne se, hvilke hold, vi har af den type, du skal på. Hvis der er ledige pladser, så vil knappen ‘Tilmeld’ være aktiveret.

Pladserne besættes efter først-til-mølle. Hvis knappen ‘Tilmeld’ ikke er synlig, er der ikke flere ledige pladser.

Hvordan tilmelder vi os holdet?

Når I har fundet det hold, I gerne vil starte på, så trykker I på knappen ‘Tilmeld’

Hvis I ikke ønsker en af de tilbudte pladser, så sætter I flueben i boksen ‘Afmeld hold’

Vi opfordrer jer til at tage en af de tilbudte pladser, og vi gør her opmærksom på, at det kun er muligt at takke nej til en plads i Svømmeklubben KVIK 2 gange.

Ved at tilmelde jer holdet, accepterer I en plads på holdet og vil herefter blive opkrævet kontingent.

Prøvetimer før indmeldelse

Vi tilbyder ikke prøvesvømning, hverken før eller efter indmeldelse. Hvis du er i tvivl om, svømning er noget du vil gå til, så er du velkomne til at tage forbi en af de svømmehaller, som vi benytter og overvære en undervisningsgang inden du skriver dig på ventelisten eller accepterer plads på et hold.

Hvor skriver jeg mig på ventelisten?

For at blive skrevet på venteliste, så klik her.

Søskende på samme hold

Det er rigtig praktisk for mange familier, hvis søskende kan gå til svømning på samme hold. Men det giver ikke det bedste undervisningsmiljø, hvis der er stor aldersforskel på børn på samme hold. Derfor forsøger vi at have nogenlunde samme alder på børnene på holdene. Det er derfor ikke altid muligt at få søskende på samme hold. Vi er naturligvis behjælpelige med at finde hold, der ligger tæt på hinanden i den udstrækning der er plads på egnede hold.

I Svømmeklubben KVIK Kastrup har vi ikke søskenderabatter – eller søskendefordele som fx. kortere ventetid.

Slettes fra ventelisten

Hvis du alligevel ikke ønsker en plads på et hold i Svømmeklubben KVIK Kastrup, opfordrer vi dig til at sende os en mail med ønske om at blive slettet fra ventelisten. I stedet for at sende mail med pladstilbud til dig, kan vi sende den til den næste på ventelisten. Det kan nedbringe vores ventetid.

Kontingentsatser

Vores aktuelle kontingentsatser fremgår her.

 

Print Friendly, PDF & Email